padec med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sabsa -> padec med nosečnostjo (26.11.2008 12:54:37)

Pozdravček!

Sem v 11. tednu nosečnosti in danes sem se doma zapletla in padla na rit, ulovila sem se na dlani in se malo udarila v koleno, v trebuh udarca nisem dobila (vsaj spomnim se ne). A moram zaradi tega obiskati ginekologa oz. je lahko kaj narobe s plodom? Se je to še kateri zgodilo in kako je potekala nosečnost? Me mora skrbeti?

ninini -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 13:18:25)

Če se nisi fejst udarila v trebuh nimaš kaj skrbet saj je otrok v trebuščku dobro zaščiten.

tanikaa -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 13:20:24)

Jaz moram iti k optiku. Prebrala sem prdec med nosečnostjo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mamabranka -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 13:27:43)

Ne bi smelo biti hudega, če pa te bo kaj bolelo, zvijalo, šravfalo, pa hitro na pregled. Sem sama tud padla, ko še nism bila na polovici nosečnosti, pa sem se vstrašla, da sem kar jokala, ker sem se čudno počutla par sekund po padcu. Bilo je vse OK, mali pa je tudi že pravi mali korenjak, ki rad nagaja, skače, teče,... Nič panicirat!

Najaa -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 14:26:02)

Otrok je dobro zavarovan, brez skrbi.
Če bi imela slučajno kakšen čuden izcedek ali kaj podobnega, pa se pojdi pokazat.

Čebel@ -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 15:15:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Otrok je dobro zavarovan, brez skrbi.
Če bi imela slučajno kakšen čuden izcedek ali kaj podobnega, pa se pojdi pokazat.
se strinjam........pazi nase

manna -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 15:24:52)

Res je, otrok je dobro zavarovan. Poznam eno, ki je v 7.mesecu zletela direktno na trebuh, pa ni bilo nič narobe. 

tralala -> RE: padec med nosečnostjo (26.11.2008 15:46:54)

Ja, res, v nosečnosti smo ene Metode nerode...

Stran: [1]