|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika kaj v...
25.11.2008 9:12:21   
mayflower
Pozdrav! Meni je včeraj osebni zdravnik dal predlog za podaljšanje bolniške na komisijo ZZZS. Sem na bolniški zaradi neravnovesja ščitničnih homonov, ki mi v nosečnosti kljub terapiji malo skačejo gor in dol. Pa tudi zaradi mojega dela na terenu in slaboti. Zakaj se obračam na vas - moja G je absolutno zato, da jst počivam doma. Na list za osebnega zdravnika pa je to tokrat pozabila napisat (prvič je zelo lepo), sedaj je napisala samo diagnozo. Tako, da je osebni zdravnik bil kar v dvomih, če bo šlo to skozi. Meni je šlo kar na jok, ker mi je G zagotovila, da me ob vseh napisanih diagnozah ne morejo poslat delat. Sicer imam cel kup izvidov od ščitnice, kjer je lepo razvidno, da me praktično celo nosečnost čakajo številne kontrole, ma ne vem...

Ali ima katera podobno izkušnjo, da je komisija upoštevala mnenje osebnega zdarvnika ali ne. Saj v materinsko je ona napisala, da odsvetuje delo, samo je osebni zdravnik ni priložil zraven.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika k...
25.11.2008 9:32:37   
kakteja
Mnenje osebnega zdravnika velja samo takrat ko je med nosečnost dokazano ogrožena nosečnica ali plod. Jest mam slabosti, vrtoglavico, rjave izcedke, pa so me poslali delat. Prej sem mela pa že dva splava, tko da ti lahko povem, da so kar zaj... ratali glede bolniških staležov. Upam, da ti bo uspelo.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2008 10:59:21   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower
Na list za osebnega zdravnika pa je to tokrat pozabila napisat (prvič je zelo lepo), sedaj je napisala samo diagnozo.

Pri meni je bilo tako, da nikoli osebni zdravnici nisem predložila materinske knjige. Je pa G zapisala samo diagnozo, oz. tud te ne - samo: naprošam za bolniški stalež do nastopa porodniške. Vedno sem imela podaljšano!
Upam, da bo tudi tebi šlo skoz pri komisiji. Misli pozitivno in predvsem počivaj, pa lepo user posted image .

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 18:12:15   
dushka
Mislim, da je odvisno tudi pod katero območje spadaš. Mene so zavrnila bolniško za polovični  delovni čas, pa spadam pod Ljubljano.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2008 9:15:10   
mayflower
So mi podaljšali, tako da (če ni kaka grozna komisija) očitno upoštevajo tudi mnenje osebnega zdravnika, če so izvidi, ki upravičijo stalež.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!