Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika kaj v... 25.11.2008 9:12:21
|
|
|
|
mayflower
|
Pozdrav! Meni je včeraj osebni zdravnik dal predlog za podaljšanje bolniške na komisijo ZZZS. Sem na bolniški zaradi neravnovesja ščitničnih homonov, ki mi v nosečnosti kljub terapiji malo skačejo gor in dol. Pa tudi zaradi mojega dela na terenu in slaboti. Zakaj se obračam na vas - moja G je absolutno zato, da jst počivam doma. Na list za osebnega zdravnika pa je to tokrat pozabila napisat (prvič je zelo lepo), sedaj je napisala samo diagnozo. Tako, da je osebni zdravnik bil kar v dvomih, če bo šlo to skozi. Meni je šlo kar na jok, ker mi je G zagotovila, da me ob vseh napisanih diagnozah ne morejo poslat delat. Sicer imam cel kup izvidov od ščitnice, kjer je lepo razvidno, da me praktično celo nosečnost čakajo številne kontrole, ma ne vem... Ali ima katera podobno izkušnjo, da je komisija upoštevala mnenje osebnega zdarvnika ali ne. Saj v materinsko je ona napisala, da odsvetuje delo, samo je osebni zdravnik ni priložil zraven.
|
|
RE: bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika k... 25.11.2008 9:32:37
|
|
|
|
kakteja
|
Mnenje osebnega zdravnika velja samo takrat ko je med nosečnost dokazano ogrožena nosečnica ali plod. Jest mam slabosti, vrtoglavico, rjave izcedke, pa so me poslali delat. Prej sem mela pa že dva splava, tko da ti lahko povem, da so kar zaj... ratali glede bolniških staležov. Upam, da ti bo uspelo.
|
|
|
|
RE: bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika k... 25.11.2008 10:59:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Na list za osebnega zdravnika pa je to tokrat pozabila napisat (prvič je zelo lepo), sedaj je napisala samo diagnozo. Pri meni je bilo tako, da nikoli osebni zdravnici nisem predložila materinske knjige. Je pa G zapisala samo diagnozo, oz. tud te ne - samo: naprošam za bolniški stalež do nastopa porodniške. Vedno sem imela podaljšano! Upam, da bo tudi tebi šlo skoz pri komisiji. Misli pozitivno in predvsem počivaj, pa lepo .
|
|
RE: bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika k... 25.11.2008 18:12:15
|
|
|
|
dushka
|
Mislim, da je odvisno tudi pod katero območje spadaš. Mene so zavrnila bolniško za polovični delovni čas, pa spadam pod Ljubljano.
|
|
|
| Stran: [1] |
ime otrokadanuskakatero ime vam je najbolj všeč?zala (
43%)
zara (
11%)
zarja (
10%)
zora (
2%)
zoja (
34%)
Število vseh glasov: 802Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!