mayflower -> bolniška- ali mnenje osebnega zdravnika kaj velja (25.11.2008 9:12:21)
|
Pozdrav! Meni je včeraj osebni zdravnik dal predlog za podaljšanje bolniške na komisijo ZZZS. Sem na bolniški zaradi neravnovesja ščitničnih homonov, ki mi v nosečnosti kljub terapiji malo skačejo gor in dol. Pa tudi zaradi mojega dela na terenu in slaboti. Zakaj se obračam na vas - moja G je absolutno zato, da jst počivam doma. Na list za osebnega zdravnika pa je to tokrat pozabila napisat (prvič je zelo lepo), sedaj je napisala samo diagnozo. Tako, da je osebni zdravnik bil kar v dvomih, če bo šlo to skozi. Meni je šlo kar na jok, ker mi je G zagotovila, da me ob vseh napisanih diagnozah ne morejo poslat delat. Sicer imam cel kup izvidov od ščitnice, kjer je lepo razvidno, da me praktično celo nosečnost čakajo številne kontrole, ma ne vem... Ali ima katera podobno izkušnjo, da je komisija upoštevala mnenje osebnega zdarvnika ali ne. Saj v materinsko je ona napisala, da odsvetuje delo, samo je osebni zdravnik ni priložil zraven.
|
|
|
|