|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozolji!
23.11.2008 21:51:27   
SaTiSa
Katastrofa, kakšno kožo imam...

Probala sem že vse mogoče tonike, mila....proti mozoljem, pa ni učinka.

Kaj še se splača probati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozolji!
23.11.2008 21:54:08   
Felicita
čim manj vsega tega kar si sprobala. res. kožo si samo splakni, čim manj tonikov etc, ker so agresivni, kožo sušijo in ta se brani z dodatnim maščenjem. jest si odstranim ličila, potem se pa samo 'splaknem', 1x na teden nežen piling pa po pilingu dobra vlažilna krema - mam ful ful manj problemov kot ko sem mela vse te 'ultra cleaning' in 'for problematic skin' variante.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 22:27:35   
Anonimen
pomagajo kt, men sam to pomagauser posted image

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 22:32:09   
barika
tea tree krema od justa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 22:34:19   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

tea tree krema od justa.

user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 7:41:51   
Anonimen
Poskusi Hydra Bebe od Mustele. Pred to kremo sem imela zelo suho in mastno kožo, zdaj so pore lepo zožane in koža nič mastna user posted image

(odgovor članu gruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 10:19:36   
SaTiSa
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

pomagajo kt, men sam to pomagauser posted image

Kt???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 11:07:00   
Čupka
Premalo si napisala o svoji težavi. KOliko si stara? imaš mozoljčke že dolgo? Jih imas ves čas, ali se pojavljajo občasno?

Jaz vem, da pri meni vplivajo na mozolje hormoni (slabše je pred menstruacijo) in absolutno prehrana. Če uživam zelo slano hrano in če pretirvam s sladkarijami, se mi zelo, zelo maščuje. Tudi če premalo pijem, je slabše.
Od pripravkov, ki so na tržišču pa ne vem. Vsi obljubljajo čudeže. Mislim pa dejansko, da zelo koristi koži piling, saj odstranjuje odmrle celice in preprčuje, da bi se pore tako hitro mašile. Piling od Afrodite, z zdrobljenimi mareličnimi koščicami je super, neagresiven in učinkovit. Tudi ostale zadeve od Afrodite so OK. Pa še cenovno zelo dostopne. Moji koži odgovarjajo bolj kot katerikoli izdelki, ki sem jih preizkusila do sedaj.

Jaz sem se nekoč spomnnila, da sem imela na morju vedno lepšo kožo, kot sicer. Zato sem si kupila neprečiščeno sol iz slovenskih solin. Raztopim jo v mlačni vodi, kar precej in si s to vodo umijem obraz dvakrat na dan.
Baje da zelo dobro dene kozarček črnega vina na dan (smo kozarček, se razumeuser posted image )

< Sporočilo je popravil Čupka -- 24.11.2008 11:08:01 >

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 12:40:45   
SaTiSa
 Stara sem 28, probleme z kožo imam že od pubertete, ampak se je pred nosečnostjo lepo popravilo.
Možno je tudi da je Mirena kriva, saj imam te mozoljčke tudi po stegnih, in pa rokah.
Ne bi pa rada dala Mirene ven, ker mi drugig problemov ne povzroča.

To z pilingom bom probala, vem pa da sem enkrat na TV videla da si je ena piling z mleka v prahu naredila...kaj mislite o tem?

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 12:51:18   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Stara sem 28, probleme z kožo imam že od pubertete, ampak se je pred nosečnostjo lepo popravilo.
Možno je tudi da je Mirena kriva, saj imam te mozoljčke tudi po stegnih, in pa rokah.
Ne bi pa rada dala Mirene ven, ker mi drugig problemov ne povzroča.

To z pilingom bom probala, vem pa da sem enkrat na TV videla da si je ena piling z mleka v prahu naredila...kaj mislite o tem?

Hmmmm, jaz sem si samo enkrat u življenju dala na obraz oblogo, ki sem jo naredila sama. KOlikor se spomnim je bilo nekaj iz limoninega soka in medu...tko alergijo sem fasala, da sem morala h zdravnikuuser posted image . Mogoče bi raje vprašala za nasvet kako kozmetičarko...

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 12:53:42   
Anonimen
Meni je pomagala krema od avene proti aknam.

Pa čim blažji tonik in geli za umivat. Brez alkohola!
Te variante proti mozoljem naredijo več škode kot koristi.

Morem pa pohvalit novo kozmetiko naravno ki jo zadnji teden uporabljam. Zelo neagresivno. Koža pa k novauser posted image . Me je glih dns sodelavka pohvalila kako lepo zgleda moja kožauser posted image
Upam da bo trajalo.....

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 24.11.2008 12:54:03 >

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 13:03:20   
SaTiSa
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Morem pa pohvalit novo kozmetiko naravno ki jo zadnji teden uporabljam. Zelo neagresivno. Koža pa k novauser posted image . Me je glih dns sodelavka pohvalila kako lepo zgleda moja kožauser posted image
Upam da bo trajalo.....

Kaka pa je to kozmetika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2008 13:05:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Upam da bo trajalo.....

Kaka pa je to kozmetika?

TOLE

(odgovor članu SaTiSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2008 13:19:25   
ery
Brisačkarca, kateri čistilni gel pa imaš? Meni zaenkart le še to manjka od te kozmetke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2008 15:43:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Brisačkarca, kateri čistilni gel pa imaš? Meni zaenkart le še to manjka od te kozmetke.

Čistilno morsko s sivko.

Sem pa včeraj prvič masko probala. Smrdi k sam satanuser posted image . Sam mam pa čist gladko kožouser posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2008 20:51:11   
rainbow
SaTiSa jaz imam iste težave, tudi mireno, in občasno grozne poplave mozoljev. Poleti se je zadeva izboljšala, zdaj pa spetuser posted image

Jaz pazim, da uporabljam blage izdelke, puder brez olja in alkohola, neke čudežne kreme pa še nisem srečala. Aja, sem pa stara 33.

brisaškarca, pa je ta linija posebej za aknasto kožo? Ker me je že zamikalo, da bi to nabavila,

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2008 21:06:15   
SaTiSa
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

SaTiSa jaz imam iste težave, tudi mireno, in občasno grozne poplave mozoljev. Poleti se je zadeva izboljšala, zdaj pa spetuser posted image

Jaz pazim, da uporabljam blage izdelke, puder brez olja in alkohola, neke čudežne kreme pa še nisem srečala. Aja, sem pa stara 33.

brisaškarca, pa je ta linija posebej za aknasto kožo? Ker me je že zamikalo, da bi to nabavila,

Jaz imam mozolje že celi čas, čeprav sem 2x bila na morju. Pa tebi se tudi po telesu pojavljajo?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2008 7:48:02   
dana
brisačkarca mene pa zanima katere izdelke uporabljaš; kateri so za mastno kožo? Ker tu je malo morje izdelkov. Hvala !

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 20:58:57   
rainbow
SaTiSa, ja, valjda, po hrbtu, ramenih, na dekolteju, ni da ni. Ne morem pa natančno locirat da bi zdaj rekla, da je to sigurno od Mirene, ker imam težave že od prej, edino v nosečnosti je bilo bolje. Mogoče so hormoni ali pa stres ali kaj pač, ne vem. Mogoče da se potem ko preteče funkcionalnost Mirene odločim za kaj druga.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2008 21:15:12   
Trish
Dana, kaj pa, če jim kar mail napišeš, pa jih vprašaš?

(Saj o OrCi govorite, ne?)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!