Čupka -> RE: Mozolji! (24.11.2008 11:07:00)
|
Premalo si napisala o svoji težavi. KOliko si stara? imaš mozoljčke že dolgo? Jih imas ves čas, ali se pojavljajo občasno? Jaz vem, da pri meni vplivajo na mozolje hormoni (slabše je pred menstruacijo) in absolutno prehrana. Če uživam zelo slano hrano in če pretirvam s sladkarijami, se mi zelo, zelo maščuje. Tudi če premalo pijem, je slabše. Od pripravkov, ki so na tržišču pa ne vem. Vsi obljubljajo čudeže. Mislim pa dejansko, da zelo koristi koži piling, saj odstranjuje odmrle celice in preprčuje, da bi se pore tako hitro mašile. Piling od Afrodite, z zdrobljenimi mareličnimi koščicami je super, neagresiven in učinkovit. Tudi ostale zadeve od Afrodite so OK. Pa še cenovno zelo dostopne. Moji koži odgovarjajo bolj kot katerikoli izdelki, ki sem jih preizkusila do sedaj. Jaz sem se nekoč spomnnila, da sem imela na morju vedno lepšo kožo, kot sicer. Zato sem si kupila neprečiščeno sol iz slovenskih solin. Raztopim jo v mlačni vodi, kar precej in si s to vodo umijem obraz dvakrat na dan. Baje da zelo dobro dene kozarček črnega vina na dan (smo kozarček, se razume[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] )
|
|
|
|