|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 13:48:05   
ZARA
And now she's BAK!!!

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 13:49:42   
Anonimen
No, si se prvlekla ;)

Neposredna povezava do sporočila: 52
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 14:23:47   
Ajsha
Hja, moram še jaz malo svoj lonček pristavit...glede na to, da je to odprt forum za vsa mnenja.

Alora, jaz pa ne razumem, kaj je tisto, kar človeka (v tem primeru starša) vleče, da pošilja slike svojega otroka na vse mogoče revije, tekmovanja, ipd. No, če bi bil reeeeeeees ekstremno lep ne rečem, ampak take običajne froce, ki niso nič posebnega...:zmeden:

Neskončno bedasto se mi tudi zdi hvalisanje v stilu: poglejte mojo princesko/princa kako je lep!!! Verjamem, da je vsak otrok staršu najlepši (tudi meni je moja deklica silno lepa, ampak da bi z njenimi slikami mahala naokoli in jo preobrazila v razstavni eksponat...to pa ne), ampak tole....In res teja., imaš prav - kamorkoli človek pogleda vidi Tio :)

No, dost bo, saj morajo obstajat tudi taki, drgače bi bile revije za starše debele le 5 strani - toliko kot je uporabnih nasvetov.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 53
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 17:27:50   
frutka_
S tistim koliko je uporabnih nasvetov v Mami bi nekaj dodala...namreč še manj jih je kot 5 in članki se ponavljajo.

Nekoč, se spomnim, je bilo v reviji Mama veliko zunanjih strokovnih delavcev. Imeli so psihologe, učitelje telovadbe,...V glavnem pa zdaj g. urednica, ki ja najbrž fejst gospa, piše članke in pokriva vsa področja (od razvoja govora do motorike,...).

No, članki so po domače povedano"šalabajzerki".
Od revije ne pričakujem debelih in mastnih listov pa neštetih reklam čez vse strani (fotgrafije so izvzete, ker so mi luštne!).
Poleg knjižnih novosti ter malih oglasov je vse skupaj revščina. Iz teh razlogov pa sem se odločila, da naročnine zagotovo ne bom podaljšala.

Pa brez zamere to je le moje mnenje pač nisem ljubitelj površnega in nestrokovnega teksta.

Neposredna povezava do sporočila: 54
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 17:43:56   
puncica
Tudi mi smo slikce poslal, a verjetno ne bomo noter, ker so za tisk očitno preslabe kvalitete so pač pod 800 kb. Me ne moti da je Tia povsod v revijah, naj bo če so jim slikce všeč, moti pa me to, da vedno ko se kje pojavi je kaka nova tema odprta:zmeden2:.

Albume, ki imajo po 20 ali več slikic pa niti ne gledam več, ker se mi pol ure nalagajo in potem čakam ko mutava da pogledam zadnje tri ali štiri slikce.

Tako da punce dejte odpirat nove albume z manj slikcami

Neposredna povezava do sporočila: 55
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 20:26:36   
Gina
Ljubosumje je pa huda stvar:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 56
   pupica&TIA pa je v MAMi
30.3.2005 21:14:40   
TaRe*
Ja,Gina..maš prov.
Men je pa všeč,da vidim Tio v revijah(grem jutr koj po malčka)Je tak cukr,da jo je vesele pogledat.Atiju pa Mamici pa "svaka čast"k se tok dajeta...jaz tud slikce od mojih pikic že par mesecev pošiljam,pa ne vem,če mi bi ratal predno bosta v puberteti.:zmeden:

Kr tko naprej:bravo::bravo::bravo:
A ni lepo,da gledamo v naših revijah naše detke fletke?:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 57
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 7:52:53   
Ajsha
Meni mojega otroka ni treba gledat v reviji in slik (zastonj) pošiljat naokrog. Mi je prekrasna takole, v živo. Če si jo želim ogledat na fotografiji večjega formata pa tudi ni problem - fotografski studii ponujajo čuda storitev.
Da bi bila ljubosumna, hm na kaj konkretno? A da bi mi en kup neznancev govorilo, kako je moj otrok lep in oh in sploh, v resnici pa tega sploh ne mislijo?
Dovolj sem stara (in srečna) da tega ne rabim.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 58
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 8:07:12   
Anonimen
Ni fora v starosti in sreči, ampak v različnih interesih, ki jih ljudje imamo. Hvala bogu, da je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 59
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 9:12:25   
ZARA
...to pa res!!

Neposredna povezava do sporočila: 60
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 13:44:28   
Pupica
he he , zdej vsaj vem kje tiči kamen spotike!!!

Hvala ti "prvič na forumu" sem sumila da gre za to, pa nisem imela potrditve. Odgovarjala nisem več na tale post ker nisem jaz odprla teme, pač ljudje opazijo nekaj kar jim stopi v oči in če je to Tia, boh pomagej.

Vendar tale tvoj odgovor posebno 5.vrstica mi je odprla oči.
Jasno, le kaj sem mislila. Ena posebna čveka enega posebnega človeka ni prebolela, pa zdej neumnosti klati, ovce ji pa v čredi sledijo.:bravo:

Odgovor je le za "prvič na forumu".Bi pisala na privat, pa je neprijavljena. In je mišljen le kot zahvala!
Ostale kar pustite tole pri miru, da ne bo polno debelih oči v stilu
KWA???:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
in
Nč ne zastopm!!!:ups::ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
31.3.2005 14:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 62
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 14:36:54   
.ču
Zakaj bi pustila pri miru,ce mi forum omogoca,da tud sama povem svoje mnenje,ceprov bom za zacetk prlimala en podpis pod Ajshine poste:bravo:
Ze od zacetka berem tole storijo,pa mam zmerej bl obcutek,da ta stvar ni sama sebi namen(pojavljanje tvoje princeske povsod,tekmovalnost in pretiravanje v nulo,..kar opazijo ocitno tud druge mamice)ampak ima en poseben namen,ki ga verjetno poznas:zmeden:

Ne vem,kaj ti je povedala tale peta vrstica:zmeden2:bos za tvoja dejanja zacela obtozvat cist nekoga druzga:zmeden2:
Kdo ve kaksne zgodbe bi privat pripovedovala teli,ki je prvic na forumu-a si ti eno poslala gor:zmeden2:

Z moje strani ni nikakrsnega lubosumja,sm samo vesela kadar smo doma zdravi in smo skupaj,ni mi pa do razkazovanja na vse mozne nacine,za kar se porabi kar precej casa:(sej ce bi se kaksna revija obstajala,bi bla verjent tud Tia not-z namenom seveda...

Hvala bogu nimam ne Malcka ne Mame(mela sm Malcka od zacetka izhajanja dve leti in pol,poj so se pa zacele reklame cez cele strani za avtomobile in stvari so se ful ponavljale,tko da sm odjavla)mam pa ogromno izkusenj ze od prve:duda:in RR,ki je zakon...sam tolk o tem kako sm s temi revijami..

Ja zdej ce si zastopla prov,ce pa ne pa tud prov:zmeden2:ti pa lohk razlozim enkrat ko se srecamo na kaksnem sprehodu...

Neposredna povezava do sporočila: 63
   pupica&TIA pa je v MAMi
31.3.2005 20:14:19   
Ajsha
Da še jaz zaključim...da bomo potem vse mirno spale :)

Čisto vseeno mi je katera vrstica je tista, ki ti kaj pomeni, pupica. Ne poznam nobenega ozadja in me tudi ne zanima, menim le, da je bebasto tako vedenje, ko prodajaš svojega otroka raznim revijam in jo hvališ in razkazuješ na vse pretege. Daj času čas in ji pusti, da se bo lahko sama odločila ali se bo razkazovala ali ne. Ko bo dovolj stara se bo lahko sama prijavila na vsa možna tekmovanja, do takrat bodite vsi trije malo zmernejši. Pa naj še kakšna druga z lepoto svojega otroka obsedena mamica dobi priložnost za nastopanje v kakšni reviji, ne pa da bo povsod samo tvoja "lepotička in princeska". Saj vas je več takih, kot sem razumela in očitno ne pridejo na vrsto.

Kakorkoli že, želim pa ti, da ti vse to pretiravanje vsaj kakšne užitke prinese, če drugega ne.

LP!

Aja, obstaja ena fajn revija v nemščini - Eltern. ta je res okej pa ni jim treba slikc od obsedenih staršev uporabljat, ker je člankov, ki napolnijo revijo, dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?