Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:46:17
|
|
|
|
Pupica
|
iiii hvala:bravo::bravo:Mi je ravnokar ena sporočila. Evo :kuza: kupit svojih 10 izvodov...čak a v MAMI tut?:)-:)-:)- Ja sem dobila sporočilo da smo v Mojem malčku:zmeden: No pol moram pa definitivno v trgovino9nebesa9nebesa9nebesa Hvala tinka-pepa:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:50:35
|
|
|
|
puncica
|
Se mi je zdel da je Tia, a nisem bla sigurna, po učkah se spozna. Krasna je :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:51:27
|
|
|
|
tinka-pepa
|
če mi zaupaš kako pa prideš v revijo?:zmeden2:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:52:22
|
|
|
|
baguSka
|
Verjetn slike pošiljaš okol..:zmeden2:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje bo tud kej tazga :zmeden2:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 9:59:55
|
|
|
|
Teni_
|
Eno vprašanje: kaj je danes prišla mama? Ali včeraj? Glede slikic je bilo tukaj enkrat objavljeno, da lahko pošlješ slikice od malčkov na njihov e-mail naslov, dodaš, da dovoljuješ objavo, potem pa počakaš dokler ne (če sploh) objavijo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:12:17
|
|
|
|
Pupica
|
Al bina ne tko kruto, je bil nesporazum včeraj! Glede včeraj ko smo debatirale na temo člankov v reviji mama, vam moram povedati, da je bila na MAMI resnično objavljena akcija zbiranja zgodb, in sem jo očitno jaz spregledala. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: K pa morem sem pač smota.:( Ker pa je bila zgdba objavljena na forumu in podpisana z pupica pač tega ne morejo dati v članek. Tako da sem kar malo razočarana, da so nekatere tako burno odreagirale. Sem namreč oddala porodno zgodbo tudi ribici pa sem mislila, da so že do MAME prišle:ups::ups::ups:Za to sem tudi vprašala. Ne pa potem celo vprašanja kot če se sedaj sekiram. Seveda se ne, saj sem jo napisala z namenom, da bi še s katero delila svojo izkušnjo, ter odgnala vsaj malo strahu. Tako da :bravo::bravo::bravo::bravo: še naprej za MAMO :bravo::bravo::bravo: LP
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj kruto? Ne razumem, za kaj gre...pa nisem blond :zmeden2:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:32:39
|
|
|
|
ZARA
|
Kwa pa??
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Zara, pejt ene dve strani nazaj, pa preber. Svašta.
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:46:22
|
|
|
|
Teni_
|
Zdaj pa bom :((:((. Ne, saj ne, ampak nobena mi ni povedala, če ste danes dobile MAMO ali včeraj? LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:47:17
|
|
|
|
ZARA
|
ja jst ne vem mojcaH,ne kupujem teh stvari...;)
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:48:18
|
|
|
|
Pupica
|
al bina jaz sem očitno prezrla njihovo objavo da iščejo zgodbe. Tko da so bile obtožbe da kradejo zgodbe full krivične. Mi je zdej full bad, ker jaz sem samo vprašala če so še kateri objavile. Mene namreč nič ni motilo, da so objavili mojo. Izpadlo je pa kot da so nekatere zgobe ukradli. Očitno sem nerazumljivo napisala, da sem ponosna na svojo zgodbo in da je bila s tem namenom tudi na forumu objavljena:ups::ups::ups in da mi je vseen da je bila ojavljena. Tko da se bi mogla v bistvu jaz opravičiti MAMI, da sem jih postavila v tak položaj. Se opravičujem!Če bi vedla da bo tak šmoren nastal sploh ne bi vprašala. Zdej pa počas zaključimo, ker nobena zgodba ni bila ukradena :( Alo zdej pa vse ven na sonček.Pa hit!:)
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:58:09
|
|
|
|
dory
|
Sej nimam nc proti,k je tamala res lustna...sam peeesmo narocena sem na mamo in malcka in povsod se jo vidi..mal prevec za moj okus:zmeden:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 10:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa čist NČ ne zastopim... Kva je zdej tle kdo narobej naredil? Edin to razumem, da je pupica nekje napisala svojo porodno zgodbo in da so jo objavili v Mami. In...? :zmeden: Vse lepo in prov.
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, koga se vsepovsod vidi?
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:00:48
|
|
|
|
dory
|
Ja malo princesko:zmeden:..pa ne me koj napast...sej sem sam povedala svoje mnenje :)
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:01:15
|
|
|
|
ZARA
|
...KWA :zmeden2:!!!!!!!!!!!?????????
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:01:40
|
|
|
|
ZARA
|
ajaaaaaaaa...a te lahk napadem ???
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:07:29
|
|
|
|
dory
|
tebi srce Zara pa dovolm :):love::love:
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:09:40
|
|
|
|
ZARA
|
OK,sam mal pocak,da me s ketne spustijo... Drugac pa men osebno tud to ni vsec,da se otrocke daje v revije...nimam pa nic proti,dokler to ni moj!!
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:11:09
|
|
|
|
dory
|
Ma ne sej si ponosen pa ga das mal tkole...sploh ce je otrok cukr tko k Tia recmo...sam prevec je pa tud motece no...ze tle k pogledam zadnjih 20albumov je skoz gor,tko da ne vem no...mah vsak po svoje... Tiste tanajbl lepe pa skrivamo doma ane :)-:)-:)-
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, teja, tanartalepši so doma...skriti...da jih kdo ne ukrade ;)
|
|
|
|
pupica&TIA pa je v MAMi 30.3.2005 11:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni v eno skrajnost, eni pa v drugo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?