|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izostanek M
20.11.2008 15:22:16   
SONČEK LARA
Pozdravljene

obračam se na vas z sledečim vprašanjem...

prejšnji mesec sva s partnerjem začela delati na bebici, zadeva pa je taka da bi v petek 14.11 morala dobiti M, pa je do danes še vedno nisem dobila, ponavadi jo imam na 28-30 dni. Najprej vesela da je mogoče že plusek, samo verjetnost je zelo mala, saj sva se za prvega otroka tudi kar matrala več kot pol leta, tako da sem naredila včeraj test, kateri pa je negativen, M pa od nikoder. Nikoli mi ni zamujala in res ne vem kaj naj naredim. Če ni M ni Ovulacije predvidevam, res si želim še enega otroka pa ne vem kako naprej če M še kar ne bo. Moram pa povedati, da sem imela čez vikedn vse možne znake pričakovane M, mogoče pa že malo namišljeno nosečnost...čudno kam so ti vsi znaki izpuhtevi.

Se vam je podobno že zgodilo.

Hvala vsem za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izostanek M
20.11.2008 15:39:45   
Tanana
Moja kolegica je ob izostanku M ta teden sama naredila test - bil je negativen. Imela simptome nosečnosti, šla kar k splošni zdravnici, ta jo poslala v laboratorij ... test je pozitiven. Se že veselimo naraščaja!!! Poskusi še ti! Držim pesti!!!!!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 16:07:51   
kalypso
če ti izostaja M še ni nujno, da ni bilo O. Verjetno si jo imela kakšen dan kasneje, kot prejšnje cikluse ali pa imaš tokrat daljšo lutealno fazo...
No navsezadnje pa si morda le nosečka, le da si zanosila kasneje, ker si imela tudi O kasneje in še ni dovolj hormona za pozitiven testek. Zakomplicirala? Upam, da ne preveč user posted image

(odgovor članu Tanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 6:33:52   
Anonimen
Tudi, če ni O, je M, sama vem, ker sem ena 'srečnic', ki ima redko O, pa imam dokaj redne M. Čeprav se je meni ta mesec zgodilo isto. 22 bi morala dobiti M, danes naredila BC mini, negativen, M še od nikoder, ciklusi pa na 25-28 dni (22. je bil dan D za najdaljši cikel).

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 10:21:22   
kaminek
ena od znank ni dobila menstre po izostanku kar 14 dni in je mislila, da je noseča ter s tem namenom tud naredila test, ki je pokazal -. Nato je šla k ginekologu, kjer so ji potrdili, da ni noseča. Je pa res, da je pri njeni mami blo isto, sam da potem ni dobila M, znanka pa jo je po teh mučnih dneh dobila. Bila pa je vsa nervozna in v pričakovanju, ker s partnerjem delata na tem, da bi njima ratalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 11:15:57   
SONČEK LARA
Evo se javljam, da je M prišla, ja kljub vsem tem namišljenim znakom. Odločila sem se da v naslednjem ciklusu prepustim zadevi svojo pot, pa naj bodo znaki še tako očitni. M sem dobila kasneje samo zaradi živcev in prepričanja da je uspelo.

No sedaj upamo da bo božiček prinesel darilo.

hvala vsem za odgovore

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 11:59:27   
Bojana82
SONČEK LARA, tako kot je pri tebi ta mesec je bilo pri meni prejšni mesec.....ja res je, vse to naredi psiha.......tudi jaz sem si obljubila, da se ta mesec z prihajajočo user posted image  nebom več ubadala preveč, kar bo pa bo!user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!