Izostanek M (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SONČEK LARA -> Izostanek M (20.11.2008 15:22:16)

Pozdravljene

obračam se na vas z sledečim vprašanjem...

prejšnji mesec sva s partnerjem začela delati na bebici, zadeva pa je taka da bi v petek 14.11 morala dobiti M, pa je do danes še vedno nisem dobila, ponavadi jo imam na 28-30 dni. Najprej vesela da je mogoče že plusek, samo verjetnost je zelo mala, saj sva se za prvega otroka tudi kar matrala več kot pol leta, tako da sem naredila včeraj test, kateri pa je negativen, M pa od nikoder. Nikoli mi ni zamujala in res ne vem kaj naj naredim. Če ni M ni Ovulacije predvidevam, res si želim še enega otroka pa ne vem kako naprej če M še kar ne bo. Moram pa povedati, da sem imela čez vikedn vse možne znake pričakovane M, mogoče pa že malo namišljeno nosečnost...čudno kam so ti vsi znaki izpuhtevi.

Se vam je podobno že zgodilo.

Hvala vsem za odgovore

Tanana -> RE: Izostanek M (20.11.2008 15:39:45)

Moja kolegica je ob izostanku M ta teden sama naredila test - bil je negativen. Imela simptome nosečnosti, šla kar k splošni zdravnici, ta jo poslala v laboratorij ... test je pozitiven. Se že veselimo naraščaja!!! Poskusi še ti! Držim pesti!!!!!

kalypso -> RE: Izostanek M (20.11.2008 16:07:51)

če ti izostaja M še ni nujno, da ni bilo O. Verjetno si jo imela kakšen dan kasneje, kot prejšnje cikluse ali pa imaš tokrat daljšo lutealno fazo...
No navsezadnje pa si morda le nosečka, le da si zanosila kasneje, ker si imela tudi O kasneje in še ni dovolj hormona za pozitiven testek. Zakomplicirala? Upam, da ne preveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: Izostanek M (26.11.2008 6:33:52)

Tudi, če ni O, je M, sama vem, ker sem ena 'srečnic', ki ima redko O, pa imam dokaj redne M. Čeprav se je meni ta mesec zgodilo isto. 22 bi morala dobiti M, danes naredila BC mini, negativen, M še od nikoder, ciklusi pa na 25-28 dni (22. je bil dan D za najdaljši cikel).

kaminek -> RE: Izostanek M (26.11.2008 10:21:22)

ena od znank ni dobila menstre po izostanku kar 14 dni in je mislila, da je noseča ter s tem namenom tud naredila test, ki je pokazal -. Nato je šla k ginekologu, kjer so ji potrdili, da ni noseča. Je pa res, da je pri njeni mami blo isto, sam da potem ni dobila M, znanka pa jo je po teh mučnih dneh dobila. Bila pa je vsa nervozna in v pričakovanju, ker s partnerjem delata na tem, da bi njima ratalo

SONČEK LARA -> RE: Izostanek M (26.11.2008 11:15:57)

Evo se javljam, da je M prišla, ja kljub vsem tem namišljenim znakom. Odločila sem se da v naslednjem ciklusu prepustim zadevi svojo pot, pa naj bodo znaki še tako očitni. M sem dobila kasneje samo zaradi živcev in prepričanja da je uspelo.

No sedaj upamo da bo božiček prinesel darilo.

hvala vsem za odgovore

Bojana82 -> RE: Izostanek M (26.11.2008 11:59:27)

SONČEK LARA, tako kot je pri tebi ta mesec je bilo pri meni prejšni mesec.....ja res je, vse to naredi psiha.......tudi jaz sem si obljubila, da se ta mesec z prihajajočo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] nebom več ubadala preveč, kar bo pa bo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]