Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? 30.3.2005 6:32:00
|
|
|
|
TVN
|
Živjo, nosečke! Mene pa zanima, če še katera od vas pozna dr. Coljo (ordinacijo ima za Bećigradom v Lj) in kakšne izkušnje imate z njo, predvsem v času spremljanja nosečnosti. Jaz hodim k njej, zaenkrat sem kar zadovoljna, me pa zanima, kako je pri njej s številom UZ-jev, ki ti jih naredi, pa rednimi pregledi krvi, urina, itd. Hvala za informacije. Lepo se imejte!
|
|
|
|
dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? 30.3.2005 9:20:54
|
|
|
|
Mina1
|
Sicer ona ni moja G, me je pa parkrat pregledala v prvi nosečnosti, ko je bila še v istih prostorih kot moj G v Bežigrajskem dvoru. Drugače jo pa hvalijo in tako. Sodelavka ima njo, pa pravi, da je imela pri njej malo UZjev, v kolikor dr. Colja meni, da nosečnost lepo napreduje in da je vse v redu:zmeden:. Pa baje nič ne komplicira, v kolikor je nosečnost v redu, torej lahko npr. nosečke letijo z letalom v pozni nosečnosti in tako. Več pa ne bi vedela. Meni osebno se je zdela fajn. pa-pa Mina1
|
|
|
|
dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? 30.3.2005 9:31:57
|
|
|
|
TVN
|
Hvala, Mina1, upam, da se še kakšna javi s svojimi izkušnjami. LP!
|
|
|
|
RE: dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k... 5.1.2009 10:12:38
|
|
|
|
Neishy
|
Ali katera ve, koliko računajo zasebne ginekološke ordinacije za pregled? Je kaj dražje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?