dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

TVN -> dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (30.3.2005 6:32:00)

Živjo, nosečke!

Mene pa zanima, če še katera od vas pozna dr. Coljo (ordinacijo ima za Bećigradom v Lj) in kakšne izkušnje imate z njo, predvsem v času spremljanja nosečnosti. Jaz hodim k njej, zaenkrat sem kar zadovoljna, me pa zanima, kako je pri njej s številom UZ-jev, ki ti jih naredi, pa rednimi pregledi krvi, urina, itd.
Hvala za informacije. Lepo se imejte!

Mina1 -> dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (30.3.2005 9:20:54)

Sicer ona ni moja G, me je pa parkrat pregledala v prvi nosečnosti, ko je bila še v istih prostorih kot moj G v Bežigrajskem dvoru.

Drugače jo pa hvalijo in tako. Sodelavka ima njo, pa pravi, da je imela pri njej malo UZjev, v kolikor dr. Colja meni, da nosečnost lepo napreduje in da je vse v redu:zmeden:.

Pa baje nič ne komplicira, v kolikor je nosečnost v redu, torej lahko npr. nosečke letijo z letalom v pozni nosečnosti in tako.

Več pa ne bi vedela. Meni osebno se je zdela fajn.

pa-pa Mina1

TVN -> dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (30.3.2005 9:31:57)

Hvala, Mina1, upam, da se še kakšna javi s svojimi izkušnjami.

LP!

Neishy -> RE: dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (5.1.2009 10:12:38)

Ali katera ve, koliko računajo zasebne ginekološke ordinacije za pregled? Je kaj dražje?

Rebeka_ -> RE: dr. Colja - Lovšin Branka - katera hodi k njej? (5.1.2009 10:44:06)

Ojla!

Je moja ginekologinja in nimam nobene pripombe glede nje in njene strokovnosti. Sem v 22 tednu in pri njej sem imela do sedaj dva ultrazvoka - čisto prvega ter morfologijo. Res ne dela ultrazvoka, če nosečnost poteka normalno. Tudi sama glede tega ne kompliciram, tako da mi to popolnoma ustreza. Odgovori na vsako zastavljeno vprašanje, marsikaj ti razloži,... Sama sem z njo zadovoljna.

Pozdravček,

Rebeka

Stran: [1]