Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uvajanje večernega obroka- na pomoč 30.3.2005 6:35:29
|
|
|
|
iva01
|
jaz sem pričela po 4 meseci najprej z sokcom po žličkah in to vsak oku dva dni sedaj pa smo že na kašicah, ker še ne poje celo kašico naenkrat mu jp dam na dvakrat n sicer dopoldan in zvečer, sem pa probala tud rižolino pa ga ni hotel jesti.
|
|
|
|
uvajanje večernega obroka- na pomoč 30.3.2005 6:56:19
|
|
|
|
L&F&B
|
Jaz ti priporočam Milupine riževe kosmiče, ki jih lahko narediš s svojim stisnjenim mlekom.
|
|
|
|
uvajanje večernega obroka- na pomoč 30.3.2005 7:10:43
|
|
|
|
monka
|
Midva imava sledeči sistem hranjenja: -zjutraj med 6-7 mleko(150ml) -ob 9h sadje(banana,hruška,jabolka...) -10-11 mleko -13-14 mleko -16-17 zelenjava,goveja juha z kašico,hipp-ove kašice.. -19-20 še zadnja steklenica mleka in spanje do šestih zjutraj Med obroki pijeva sokove ali čaj.Najprej so bili obroki sadja in potem zelenjava , razne kašice-vse po malem.Stari še nismo polnih 5 mesecev.Moram povedati,da nisva imela nobenih težav z uvajanjem,saj sin zelo rad papa.Upam,da ti bo sistem hranjenja kaj pomagal.Ti mu kar daj poskusit še drugo hrano namesto mleka! Veliko uspeha in lep pozdrav!
|
|
|
|
uvajanje večernega obroka- na pomoč 30.3.2005 8:36:29
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem začela z rižolinom, v katerega sem vmešala svoje mleko. Potem sem pa počasi prešla na Milupine kašice, v katerih je že nadomestno mleko in je potrebna samo prekuhana voda. Tako se mi je zdelo ful lažje.
|
|
|
|
uvajanje večernega obroka- na pomoč 30.3.2005 9:29:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Če je navajen, da ga ti uspavaš vsakič, ko se zbudi, po možnosti še z dojko, tudi večerni gosti obrok verjetno ne bo kaj prida pomagal. Poskusiti pa seveda ni greh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?