|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespečnost
20.11.2008 14:28:00   
sabi
POZDRAVLJENE!
Lepo vas prosim za nasvet in vaše mnenje in sicer že skoraj cel teden nič ne spim ne ponoči in niti podnevi ne.Zaspim za kakšni dve uri pol grem na wc in ne morem in ne morem zaspat nazaj.Od tega že prav jokam, ker sem zaspana, sam ne pa ne zaspat, boli me sicer nič , sem pa v 29 tednu.Kaj naj naredim v takšnih situacijah, ali je to normalno?
Hvala za vaše nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nespečnost
20.11.2008 14:55:51   
AnciM
Meni se to dogaja predvsem, kadar sem preveč utrujena, da bi spala. Ponavadi mi pomaga moževa masaža ali pa branje. Pomembno je, da se tako zamotim in sprostim, da neham misliti na to, kako sem uboga, ker ne morem spat, kako bo spet dolg dan, kako bom utrujena... Ko se resnično sprostim in neham obremenjevat, pride tudi spanec.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 15:59:15   
sabina1345
Ta nespečnost je kar značilnost nosečnosti. Meni se dogaja podobno. Zaspim normalno okoli 23. ure, a se zbudim ob 2 - 3 in potem čujem do 6, ko je treba že skoraj vstat za službo... Potem sem pa kot kakšen zombi.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 17:05:11   
nara123
Hojlauser posted image !

Tudi jaz nisem spala v nosečnosti,od samega začetka do konca  sem mogoče par noči spala kokr tolk  drugače pa sem se zbujala na dve uri  in tudi podnevi ni bilo nič drugače sem lahko ležala in brala  ali pa gledala  TV ki me načeloma uspava  takrat ni pomagalo prav nič,sem probala vse kar je mogoče!!Pomoje so to hormoni  vsaj jaz sem temu pripisala svoje nespanje....

LP

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 17:32:53   
slincek
Tudi meni se to dogaja, pomaga pa mi telovadba. Ravno sem začela hodit na jogo za nosečnice in zadeva pomaga, ker te pomiri in hkrati tudi utrudi. Mogoče lahko poskusiš kaj takega ...

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 17:36:34   
Blueeyes
jz sem za dolge sprehode, al pa kakšno delo okoli hiše (na easy varianto).. zvečer zaspim kot dojenček..

(odgovor članu slincek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 20:27:52   
end1
tudi jaz sem se zbujala na dve do tri ure obe nosečnosti. HUDO
ko pa sem rodila pa gre super. Ko se zbudi ga nafutram in takoj zaspim. Pa tudi to, da če ti v nosečnosti ne spiš, tudi otrok ne bo, moja dva spita ko angelčka. SREĆNO in POTRPLENJE

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 23:01:16   
mojčika
Očitno smo si različne, meni je to prišlo pa ravno po poroduuser posted image , je pa res hudo. Moža sem prosila, da sem, ko sem začutila čez dan, šla spat in je on prevzel. No če je le šlo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 9:05:00   
Hope2
Jaz sem ugotovila, da mi je v takih situacijah najbolj pasalo, da sem kar vstala in šla brat knjigo, brat RRuser posted image ali pa gledat TV. Tako sem prej nazaj zaspana ratala, kot pa če bi se valjala po postelji.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 9:19:41   
mojčika
Jaz sem ugotovila, da mi je v takih situacijah najbolj pasalo, da sem kar vstala in šla brat knjigo, brat RR ali pa gledat TV. Tako sem prej nazaj zaspana ratala, kot pa če bi se valjala po postelji.

To je res, samo po enih 14-ih dneh, si pa že čist izmozganuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2008 9:59:15   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Jaz sem ugotovila, da mi je v takih situacijah najbolj pasalo, da sem kar vstala in šla brat knjigo, brat RR ali pa gledat TV. Tako sem prej nazaj zaspana ratala, kot pa če bi se valjala po postelji.

To je res, samo po enih 14-ih dneh, si pa že čist izmozganuser posted image

Jaz sem tako furala 1 mesec, brez izmozganosti. Je pa res, da me je že po par straneh ali minutah primu spanec in sem se mu kar predala, četudi na kavču v dnevni. Če pa sem ostala v postelji, pa sem bedela po 4-6 uruser posted image .

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?