|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči v trebuhu
17.11.2008 11:05:17   
sye
Živjo punce.

Sem v 22.tem tednu nosečnosti. Dva tedna nazaj me je v trebuhu spodaj (zelo nizko na desni strani) špikalo in sem šla h g. na pegled. Dala mi je Bouscpan in magnesol, kar pijem 3-krat na dan. To je pomagalo, malo več sem počivala, vendar ne čisto, ker imam veliko dela, pa tudi načeloma sem se zelo dobro počutila, razen tega špikanja. Včeraj so se mi v trebuhu začeli kot menstrualni krči, in se mi še danes nadaljujejo. Občasno popusti, potem pa zopet. Veliko sem že prebrala, da so krči v nosečnosti normalni zaradi raztezanja maternice, pa ne vem kako ti krči izgledajo. Ali je to tako kot v času menstuacije ali ne? Ali moram skrberi in ponovno iti h g. na pregled? Redni pregled imam drug teden v sredo, pa še moja g. je ta teden odsotna, tako da ne bi rada skakala okoli drugih g.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči v trebuhu
17.11.2008 11:56:43   
sye
zdej me pa kr ves čas boli, tako da sem se ulegla.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 12:15:29   
bskrle
Lahko se širijo vezi, lahko so res krči. Uleži se in miruj, pij magnezij. Veliko dela - ni izgovor. Meni se to pojavi, če ne počivam dovolj.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 12:48:41   
akin
Hmm...ne vem, če so tako hudi krči kot pri menstruaciji normalni. Sicer malo različno doživljamo in opisujemo bolečine, ampak kolikor jaz vem, je normalno špikanje, otrdevanje trebuha brez bolečin tudi, ampak pošteni krči pa... Ne vem, jaz bi vsekakor poklicala svojo ginekologinjo, če drugega ne.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 12:49:57   
mamabranka
Sem v 37 tednu. Krči so res podobni menstrualnim, sam se ne spolnem, kdaj so se začel, pa nikol me ne tolk, da bi morala samo ležat. Ampak je vsaka nosečnost drugačna. Mislim, da je vse OK, če pa sama misliš in čutiš da ni, se raje oglasi pri ginekologu.

Obstaja udi forum na med.over.net, kjer se prijaviš in lahko postaviš vsa vprašanja v zvezi z ginekologijo in porodništvom tega zdravnika mag. Stanko Pušenjak, dr. med., ginekolog in porodničar

http://med.over.net/forum5/list.php?19  -  TO JE LINK

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 13:00:14   
akin
Pardon, spregledala, da tvoje ginekologinje ni. Ampak vseeno. Jaz se ne bi igrala in bi poiskala strokovno mnenje, kjerkoli že. Sicer tudi nisem paničar in običajno me zdravniki ne vidijo, ampak nosečnost pa... Ne vem...tu se jaz res ne bi igrala. Raje grem na urgenco, pa naj me gledajo postrani ali bodo nesramni, me sploh ne zanima. Jaz bi s hudimi bolečinami težko mirno spala, no... In če greš k zdravniku zaman - hvalabogu! Vsaj veš, da je vse ok.
No, če pa vseeno raje iščeš pomoč na forumu, pa ti predlagam, da se obrneš vsaj na med.over.net na dr. Pušenjaka

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 13:46:07   
naia
jaz imam tudi bolečine podobne menstrualnim oz. predmentrualnim pa mi je ginekologinja rekla, da je to normalno...

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2008 14:14:26   
sye
punce hvala,
naia v katerem tednu pa si?

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2008 14:16:11   
akin
No, očitno imamo potem malo različne menstrualne krče :) Moji so namreč taki, da od njih bruham od bolečine in ne morem niti na nogah stat...  In če bi se mi to zgodio sedaj, bi gotovo zagnala paniko..
sye, toliko boljše, če punce pravijo, da ni panike...nisem te hotel po nepotrebnem prestrašiti, sem pa torej tudi jaz nekaj novega izvedela...

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2008 8:14:44   
naia
IZVIRNO SPOROČILO: sye

punce hvala,
naia v katerem tednu pa si?

27.tednu

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?