|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spontani splav
25.3.2005 9:26:46   
Mikec
Mene pa zanima kaksni so vzroki za spontani splav in kdaj najpogosteje prihaja do njih...??:zmeden:

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spontani splav
25.3.2005 9:33:06   
darjatimci
Tega ti tudi dohtarji ne morejo 100%povedat,največ vzrokov je tvoje zdravje in od zdravja plodu.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spontani splav
25.3.2005 10:11:15   
emaa
jaz sem dobila virozo z visoko vročino, tako da pri meni je bla vročina tista

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spontani splav
25.3.2005 11:14:29   
Jančika_
Meni so rekli in tudi na netu najdeš večinoma to razlago, da gre v več kot 90% za kakšno napako pri zarodku. Napogosteje pride do ss med 5-8 tedni. No, jaz sem bila noseča že 11 tednov, prej pa sem en teden krvavela.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spontani splav
25.3.2005 17:35:43   
VITA74
Jaz naj bi imela ss zaradi pregrade maternice, poznam pa tudi "prazno jajec" - ko se plod ne razvije, odmrtje ploda - pogosto zaradi kromosomskih napak...
vedno pa je izredno težko!!!!!!!!!!!
Lp :rozica:

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spontani splav
25.3.2005 20:29:06   
anajmad
Jst v bistvu nisem imela ss,ampak sem rodila v 24 tednu našga Vidka.Vzrok so bili miomi in še marsikaj.Men jih g. prej sploh ni opazil,ko sem pa enkrat pristala v bolnišnci zaradi bolečin,so mi pa takoj našli dva mioma kar precej velika.Je pa res,ko sem zanosila sem ravno prebolevala atipično pljučnico(12 dni temperatura med 38 in 39).G.se ni nič zmigal,rekel je,da to ni nič takšnega:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Men so pa rekli v LJ KC,ko so potem pregledali Vida,ko je umrl po dveh dneh,da je bilo več dejavnikov,kar je vplivalo na prezgodnji porod in potem na njegovo kasnejšo smrt,med njimi tudi ta pljučnica.Ne vem,kaj bi rekla,včasih je pač takšna usoda,na katero na žalost ne moremo vplivati in na žalost tudi šarlatanski g.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spontani splav
31.3.2005 12:55:01   
natja_
Zdravo,

Tudi pri meni je bila kriva viroza in hkrati začetek pljučnice.... žal...

natja

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spontani splav
4.4.2005 21:05:33   
Anonimen
Pri meni ni bilo noebnih zunanjih vzrokov. :zmeden2:

Se je kar zgodilo :(

(odgovor članu Mikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   spontani splav
8.4.2005 9:48:30   
TANTRA
Tudi jaz sem imela virozo z zelo hudo vročino.
Plod je takoj po virozi nehal rast.

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?