spontani splav (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Mikec -> spontani splav (25.3.2005 9:26:46)

Mene pa zanima kaksni so vzroki za spontani splav in kdaj najpogosteje prihaja do njih...??:zmeden:

Hvala

darjatimci -> spontani splav (25.3.2005 9:33:06)

Tega ti tudi dohtarji ne morejo 100%povedat,največ vzrokov je tvoje zdravje in od zdravja plodu.

emaa -> spontani splav (25.3.2005 10:11:15)

jaz sem dobila virozo z visoko vročino, tako da pri meni je bla vročina tista

Jančika_ -> spontani splav (25.3.2005 11:14:29)

Meni so rekli in tudi na netu najdeš večinoma to razlago, da gre v več kot 90% za kakšno napako pri zarodku. Napogosteje pride do ss med 5-8 tedni. No, jaz sem bila noseča že 11 tednov, prej pa sem en teden krvavela.

VITA74 -> spontani splav (25.3.2005 17:35:43)

Jaz naj bi imela ss zaradi pregrade maternice, poznam pa tudi "prazno jajec" - ko se plod ne razvije, odmrtje ploda - pogosto zaradi kromosomskih napak...
vedno pa je izredno težko!!!!!!!!!!!
Lp :rozica:

anajmad -> spontani splav (25.3.2005 20:29:06)

Jst v bistvu nisem imela ss,ampak sem rodila v 24 tednu našga Vidka.Vzrok so bili miomi in še marsikaj.Men jih g. prej sploh ni opazil,ko sem pa enkrat pristala v bolnišnci zaradi bolečin,so mi pa takoj našli dva mioma kar precej velika.Je pa res,ko sem zanosila sem ravno prebolevala atipično pljučnico(12 dni temperatura med 38 in 39).G.se ni nič zmigal,rekel je,da to ni nič takšnega:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Men so pa rekli v LJ KC,ko so potem pregledali Vida,ko je umrl po dveh dneh,da je bilo več dejavnikov,kar je vplivalo na prezgodnji porod in potem na njegovo kasnejšo smrt,med njimi tudi ta pljučnica.Ne vem,kaj bi rekla,včasih je pač takšna usoda,na katero na žalost ne moremo vplivati in na žalost tudi šarlatanski g.
en lp:morje:D.

natja_ -> spontani splav (31.3.2005 12:55:01)

Zdravo,

Tudi pri meni je bila kriva viroza in hkrati začetek pljučnice.... žal...

natja

Anonimen -> spontani splav (4.4.2005 21:05:33)

Pri meni ni bilo noebnih zunanjih vzrokov. :zmeden2:

Se je kar zgodilo :(

TANTRA -> spontani splav (8.4.2005 9:48:30)

Tudi jaz sem imela virozo z zelo hudo vročino.
Plod je takoj po virozi nehal rast.

Stran: [1]