Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 7:56:20
|
|
|
|
puncica
|
mislim to je pa res pomembno a je povedala da bo babica al ne, brez veze res, če bi želela bi že povedala, ne moreš pa zdej to zahtevat od nje in ni mi jasno zakaj te to sploh moti, a imaš zdaj ti kej manj v življenju? Men si čudna ti.
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 7:57:42
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* čudn se pa gledamo zdej, to pa ja. in teb je to kul, se 8 ur gledat čudno in grdo?
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 7:58:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni tako hudo... delam sama v svoji izmeni, menjavo izmene pa naredimo v 5-ih minutah... tistih 5 minut pa že "potrpim" na čiku na okenski polici.
|
|
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 8:01:24
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ni tako hudo... delam sama v svoji izmeni, menjavo izmene pa naredimo v 5-ih minutah... tistih 5 minut pa že "potrpim" na čiku na okenski polici. no pri meni to ne bi šlo, že itak tule sodelavko napsrot mene grdo gledam (dobr da mamo leseno steno vmes ), ker misli da je najbolj pametna na svetu in trdi še svoje, pa čeprav ji dokažem da nima prav, računalnik pač ne laže.
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 8:02:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica misli da je najbolj pametna na svetu in trdi še svoje, pa čeprav ji dokažem da nima prav, računalnik pač ne laže. A ti s kakšno od naših delaš?
|
|
|
|
RE: Kako so ljudje čudni 6.11.2008 17:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima že razlog da tega ni hotela povedati, meni si pa ti čudna ker praviš, da je ona čudna, ker tega ne deli z vami.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?