Majuska -> RE: Kako so ljudje čudni (5.11.2008 12:12:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karinka No, ali pa tudi ne. Imam sodelavko, ki ima že odraslo hči. V pisarni smo štirje in razumemo se kar dobro. Včasih že pride do kakšnih besed ampak kaj hujšega pa ni. Le ona zna zanetiti kakšen spor, ker zelo rada "pametuje". Zadnjič pa ima telefon in očitno ji je ušlo, ker je sogovorniku po telefonu veselo oznanila da bo čez dva meseca babica. S sodelavko sva se samo spogledali, ker nam ni rekla niti besedice. Mislim sto ljudi sto čudi. Sodelavka ki je tudi že babi nam je to veselo oznanila ko je bila hčerka noseča dva meseca in smo že takrat malo nazdravili( da bo vse Ok), ko je pa hči rodila nas je pa kar na kosilo peljala. Da ne bo kdo mislil da se nam gre za to da bi jedli in pili. Samo po 8 ur smo skupaj, eden o drugem vemo že ogromno in da si tako skrivnosten. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To je res en lep dogodek, a ni ? O drugih hoče izvedeti vse, o sebi pa.... Pri meni določen krog ljudi do pred nekaj dnevi ni vedel, da sem mamica. Tako pač je, različni smo med seboj. Jaz sem med sodelavci bolj zadržana in pač ne povem vsega. Pri prijateljih je seveda drugače. Gre za moje življenje in sama se odločam, kaj bodo ljudje vedeli o meni in kaj ne.
|
|
|
|