Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Vzgoja > RE: mamice "mirnih" otrok,kako doživljate "žive otroke " .....
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice "mirnih" otrok,kako doži... 1.7.2009 8:04:04
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamejka Sem mirna mamica, moj otrok pa zelo nežen, nepokvarjen otroček. Vsi ga hvalijo, ponosna sem nanj. Jaz pa sem potem nemirna mama, moj otrok grob in pokvarjen otroček. Ne vem koliko je star tvoj otrok, ampak otroci so nepokvarjeni. Prva leta sem imela zeeloooo mirnega otroka, zdaj pa se je razživela in zato ni čisto nič pokvarjena.
|
|
|
|
RE: Kako mamice "mirnih" otrok doži... 13.7.2009 22:16:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Nisem brala drugih odgovorov tak da samo dodam moje mnenje: Živi otroci me ne motijo, v kolikor ga starši zraven usmerjajo in povejo kaj lahko delajo in kaj ne. Ko gremo mi drugam na obisk se moj sin veliko igra, ampak tako kot doma tudi tam ne dovolim kričanja, skakanja po kavčih, letanja po vseh sobah, prav tako mora za igračo ki jo želi vprašati "domačega otroka". V kolikor imamo obiske živahnih otrok in če skačejo, kričijo, si pulijo igrače, če njegovi starši ne rečejo nič, jaz sama rečem, ker takega vedenja ne maram v svojem stanovanju. Pa naj si starši mislijo kar čjo. Se mi zdi prav da sin vidi, da neprimernega obnašanja v našem stanovanju ne dovolim nobenemu otroku in ne samo njemu. Lp Tina Tina, pravilno! In tvoje besede lahko potrdim, ker svojega sineta res lepo vzgajaš in hitro narediš red, če se "preveč" razživi. Ampak je malček prav krasen otrok. K nam so tudi že prišli starši z zelo živimi otroki in če je otrok začel uničevati pohištvo, skakati po sedežni ali packati po vitrini, pa da ga lastni starši niso umirili in mu to prepovedali, sem otroku sama povedala, da tega pri nas ne bo počel. Kaj naj mirno gledam takšno početje v svojem domu? In starši teh otrok (vsaj tako mislim) mi tega niso zamerili.
|
|
RE: Kako mamice "mirnih" otrok doži... 25.7.2009 14:01:35
|
|
|
|
žetev
|
tudi če so otroci zelo živi, morajo biti lepo vzgojeni....saj ne, da skušam izolirati otroka, ampak gledam, da se niti ne družim s prijateljicami, ki imajo nevzgojene in predvsem agresivne otroke....
|
|
RE: mamice "mirnih" otrok,kako doži... 27.7.2009 0:14:26
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamejka Sem mirna mamica, moj otrok pa zelo nežen, nepokvarjen otroček. Vsi ga hvalijo, ponosna sem nanj. jaz pa sem divja mamica in moj otrok je petarda. ampak nepokvarjena petarda.
|
|
RE: Kako mamice "mirnih" otrok doži... 27.7.2009 16:38:36
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: žetev tudi če so otroci zelo živi, morajo biti lepo vzgojeni....saj ne, da skušam izolirati otroka, ampak gledam, da se niti ne družim s prijateljicami, ki imajo nevzgojene in predvsem agresivne otroke.... Jaz še vedno ne razumem, zakaj enačite živahnega otroka z nevzgojenim.... Torej so pridni otroci tisti, ki z mamo na kavici in čveku tiho sedijo in čakajo, da se bo mama nasrkala in načvekala? Ah.... Jaz grem tudi na kavico in vsakič sinu vzamem s sabo ali skiro, ali kakšne igračke, in hodim na kavice samo v tisto kavarno pri nas, kjer je zraven velik in varen prostor. Ker, drage moje, od dve, tri in štiri letnih otrok ne moremo pričakovati, da bojo nekje čisto pri miru in tiho. Nevzgojen otrok ni tisti, ki rad skače, poje, se igra, kjerkoli in kadarkoli. TO je živahen, dobrovoljen otrok.
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 27.7.2009 16:44:09 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?