|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
24.3.2005 7:15:24   
CIPRESA
Pa nas bom spet prestavla malo bolj na vrh. Jaz in moj želodček se že veselo pripravljava na velikonočne dobrote:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Drugače pa pri nas poteka vse po starem - nič novega.
RAZEN - vaga kaže vsak dan več in vsak dan ko pogledam iz viška dol se skrije en prst na nogi :zmeden::zmeden::(( tko da vstrajno rastemo.
Edino kar me malo moti je to da me je začelo na vsake toliko časa spet špikati ta spodaj, res tak čuden občutek, kot da bi me nekdo špikal z šivanko odznotraj, pa zaenkrat ni še take krize, če pa bo bomo pa šli k G.

CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
24.3.2005 7:28:58   
ery
Jutro, CIPRESA. Se ti bom kar pridružila-PDP imam 1.8. oz.31.7. -bom kar pri julijkah. :)

ta vikend se je buhi občutno povečal, še v petek se mi ni nič poznalo, v ponedeljek so pa že vsi opazili. Tudi jaz se pripravljam na velikonočne dobrote..mmm..kako bomo jedli... :)-

Tudi mene včasih začne špikat, to je baje zaradi širjenja maternice. Zredila sem se za 4kg, trebuh nosim pa bolj spodaj-vsaj tako pravijo.

No pa lep pozdravček..

ery:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
24.3.2005 7:49:36   
CIPRESA
Tina31 v katerem tednu pa si, da nebi vem smela tako hajat??????????
Ker jaz tudi čakam kdaj se bo vse skupaj ustavlo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
24.3.2005 8:45:36   
valentina.

joj, jaz tudi +8 kg, verjetno od zadnjega vaganja zdaj še več. sem si tudi jaz rekla, da je bil to verjetno največji skok teže, pol mi je pa prijateljica rekla, da se je največ zredila zadnje dva, tri mesece. Naj katera reče da to ni res!!!

LP, valentina

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
24.3.2005 9:12:26   
Zala01
Dobro juro vsem julijkam pa tudi vsem ostalim na ta res prelepi pomladni dan:bravo:!
Jst mam rok 22.7.Trebušček pridno raste,moje kilce tudi,imam jih +6 kg.Pa se mi vseeno zdi,da se ne bašem preveč.Kako bi bilo šele,če bi jedla vsakokrat,ko sem lačna:ups:
Pikica me veselo brca,vsaki dan bolj,ponoči pa se mi zdi,da še bolj.Boli me križ in rit,ko hodim:(-a ima še katera take izkušnje?!Sej me dragi vsako toliko zmasira,ampak njega tud nočem prveč obremenjevat,ko pa pride zvečer utrujen iz službe.No,ne bomo se več pritoževali,grem malo ven na sprehod z mojo malo kosmatinko...:zajcek:
LP janja:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
24.3.2005 9:41:09   
Romcka
hi pupe:) danes sem spet extremno dobre volje... samo da zjutraj vidim soncek in sem ze v pomladnem vzdusju:)
Moja g je rekla, da v nosecnosti ni placa za hujsanje, da pa vseeno lahko paziko kdaj in koliko jemo (ne po 7 zvecer ali pa samo kako lahko sadje; med obroki pa spet kako suho sadje ali kak light jogurt....) ...in tako imam trenutno +4kg (ali pa ze +5?):pujs:
moja mala fuzbalerka vsak dan pridno trenira..pa mi je tok lustno vsako jutro, ko se peljeva v sluzbico in me zjutraj tak nezno pozdravi za dobro jutro..potem popoldne pa zacne z bolj resnimi treningi:sloncek:
Mene vsako jutro boli hrbet ko vstanem..pol pa malo telovadim in delam raztezne vaje in je celi dan OK....pa ce me v sluzbici se kej prime bolecina, zacnem spet malo telovadit, pa je pol OK:) priporocam:)
uzivajte
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
24.3.2005 9:59:31   
Anonimen
Jutro, julijke :rozica:
Sicer ne vem, kje sije sonček, da ste tolk navdušene :zmeden:
Jaz sem še vedno na bolniški, pa mi je že kar mal dolgčas (hvala bogu, da dragi dela doma, da imam družbo :love: )
Danes dobiva baje ful enih stvari od enih prijateljev, pa bomo vidli, kaj bomo ponucali...drug teden pa Ikea :bravo:

Me pa prime krč, če se preveč smejim :(( al pa če grem s psom na sprehod :(( in zato moram počitat... upam, da bo kmalu boljše.

Želim vam lep sončen dan...pa dejte mal sončnih žarkov poslat na moj konec Ljubljane, prosim :rozica:
T.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
24.3.2005 10:16:16   
bobek05
Evo, pa še mene.

Rok imam 3.7. Čas kar nekam hitro mineva...

Da se bo rast mojega trebuha vsaj malo ustalila sem že zdavnaj obupala - sedaj imam okrog in okrog 108 cm. Mislim, da me bo razneslo.

Pa potem je tu še naš sonček, ki zadnje čase ni več tak sonček, ker me non-stop brca. Nekaj brc je bilo tak hudih, da so mi solze stople v oči. Kaj dela? Telovadi?
Včasih me zbudi že ob 6 zjutraj in občasno se na noč obrnem 100x, ker mu ne paše če spim na levem boku, potem se obrnem na desnega, pa tudi ni zadovoljen, na hrbtu pa ga čutim še bolj...:((:((:(( Mi ostane še kakšna možnost?

Sicer pa, kaj bi se pritoževali.. Sem 1.:nosecka: in teh stvari nisem vajena. Glavno, da je zdrav, kajne?

Tudi meni kg kar rastejo - sem pa že v večih revijah prebrala, da bi se ti naj teža največ povečala v 2. tromesečju, se pravi, da bi se to moralo počasi malo ustavit. :zmeden: Srčno upam....

Zdaj pa moram nekaj pojest, ker sem že kruli v želodcu (pa sem en zajtrk - kosmiče - že imela :(( )..

Uživajte...

In Cipresa - ti nas še kar postavljaj na vrh...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
24.3.2005 10:42:48   
malika
Jaz sem ravno iz pregleda, kjer me je gin kar malo skregal, ker mi ful otrdeva trebuh, jaz pa ne počivam ravno največ, saj kako pa naj poleg 14 mesečnika.

In zdaj bolniška, ne smem bit dolgo na nogah, čimmanj dvigovanja(hvalabogu, da mali že dolgo hodi) itd. Bomo pač ajali.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
24.3.2005 11:39:01   
petraCBU
PDP 13.7., :modri: in :roza:

Trebuha rajši ne merim (se mi zdi, da bo šiviljski meter prekratek), tehtnica se pa tudi skriva pred mano... :)- pretiravam... :)- - ampak v primerjavi izpred pol leta, ko sem mogla 2x čez vrata preden so me opazili :) - sem zdajle enormna!
Oba pikca brcata od jutra do večera in od večera do jutra :) Sem začela že malo o imenih razmišljat. Pa ve?!?
Bolečine? Hja, po celem trebuhu ščipa, stiska, reže... ampak ni prehudo in vsakič le prešine in mine.
Velika noč? Včeraj sva z dragim nakupila hrane za 5 člansko familijo (pa bova do julija menda še sama :)- ) Pehtramova potica ne bo dočakala svojega dne. Sem jo že danes zjutraj odškrnila :ups: - pa če sta jo pikca hotla probat :) - jaz nič kriva :)-

Na sprehod grem.
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
24.3.2005 11:44:51   
lana 5
Čao pupe najprej za vsako :rozica::rozica::rozica::rozica:, ker ste tako pridne in se lepo oglašate.

Jaz imam občutek, da mi je trebuh dobesedno skoču ven in to kar čez noč.:)-:)- Križ me boli ko:hudicek:, no najhujše je zvečer.
Drugače pa mali pikec veselo brca.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
24.3.2005 12:47:30   
pravljica
evo še midva julijčka :)
sonček je :bravo:...to je zame zakon...drugač me pa zdaj daje slaba volja, ker se tako redim...pa je po tehtnici "samo" 6 kil več, ampak gre večina v rit...sem hotla kake lanske tanjše hlače gor dobit, pa ni nič šlo čez boke, ali pa tam ni šlo več skup :((, sem postala kar depresivna, ko sem se spomnila, kako bo na morju po porodu...s tega stališča me kar mine, da bi šla
no ja...sladkarijam se res ne odrečem...sama sem kriva!

drugače ni problemov, razen teh bolečin v ritnicah, madona, zjutraj komaj prilezem iz postelje 8)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
24.3.2005 14:06:15   
Anonimen
pravljica, ne se sekirat...nisi edina, ki ne more dat na rit svojih starih hlač :)-
No, jaz sem ene najdla, ampak so take na štrik, pa jih imam kar pod trebuhom :bravo:

No, zdej je pa tud pri nas sonček :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
24.3.2005 14:10:04   
Dari

Ojla punce! Julijke smo pa res pridne, ker se tako vestno oglašamo :bravo:. Sem že razmišljala, da bi se morale enkrat nekje dobiti. Kaj pravte? Bi se blo zanimivo spoznat.;)
Pri nas smo v redu. :duda: pridno brca in ati pa mami sta vsa vesela zaradi tega.
Praznikov se tud jaz veselim, čeprav ne vem kako bo v ponedeljek, ko bom stopila na vago (se ob ponedeljkih zjutraj vedno vagam, da vidim kako se kaj redimo). Upam, da ne bo preveč poskočilo. :zmeden2:
Sicer pa tudi mene predvsem zvečer boli križ, ampak zjutraj je že dobro. In včeraj me je prvič bolela tud rit, pa je na srečo minilo.
Zdajle po kosilu pa na en sprehod - komaj čakam, saj že od nedelje nisem bla na enem konkretnem sprehodu :(

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
24.3.2005 14:31:29   
ZVEZDICA 22
In še jaz-prva julijka.Rok imam 01.07.,tako na kratko;
Počutje je ok., bebica brca, samo včeraj in danes je pa nenormalno mirna v primerjavi z prej!Kg. pa preveč.12+ Saj bo,se bomo potem ubadali s tem. Tudi meni se zgodi, zadnji teden opažam, da mi otrdi trebuh in nekako me začne pečt v trebuhu.Upam, da ni kaj hujšega.
Sem pa tako dobre volje,ko je zunaj sonček!

Bodite pridne in uživajte preostanek sončnega dne!

n

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
24.3.2005 15:22:37   
pravljica
hja tinka...sej jst sem tudi tiste s štrikom pa ene na gumico probala gor nabit, pa se je prehitro ustavlo :((

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
24.3.2005 18:50:05   
Anonimen
pravljica, ni kej...naša zmagovalka si :)-
pa sigurno si tiste hlače lani oprala na 60, pa so se skrčle, pa sploh ne veš...sigurno je blo nekaj tazga...verjemi mi ;)

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
25.3.2005 10:10:53   
Joni
Jaz sem pa čist depresivna zadnje čase zaradi izpitov, ki so mi še ostali (3)! Namesto, da bi se relaksirala in uživala z mojim sončkom, ki pridno brca, se pa samo sekiram in ne spim - sploh ne jem, čist sem out! Kile so tako samo + 2 kg! Sem pa v 24 t!

Kako je pa vam uspelo uskladit te obveznosti - šolske (tiste, ki še študirate) in pa nosečnost! Saj ostale imaste pa delo v službi, pa ste spet na istem! Ima katera kak dober predlog za relaksacijo?

Joni, danes čisto potrta:((

P.S. Sem že razmišljala, če je to vse od hormonov v nosečnosti! Ima katera podobne "napade" žalosti?

Drugače vas je pa lepo brat in kar tako naprej!:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?