bobek05 -> JULIJKE (24.3.2005 10:16:16)
|
Evo, pa še mene. Rok imam 3.7. Čas kar nekam hitro mineva... Da se bo rast mojega trebuha vsaj malo ustalila sem že zdavnaj obupala - sedaj imam okrog in okrog 108 cm. Mislim, da me bo razneslo. Pa potem je tu še naš sonček, ki zadnje čase ni več tak sonček, ker me non-stop brca. Nekaj brc je bilo tak hudih, da so mi solze stople v oči. Kaj dela? Telovadi? Včasih me zbudi že ob 6 zjutraj in občasno se na noč obrnem 100x, ker mu ne paše če spim na levem boku, potem se obrnem na desnega, pa tudi ni zadovoljen, na hrbtu pa ga čutim še bolj...:((:((:(( Mi ostane še kakšna možnost? Sicer pa, kaj bi se pritoževali.. Sem 1.:nosecka: in teh stvari nisem vajena. Glavno, da je zdrav, kajne? Tudi meni kg kar rastejo - sem pa že v večih revijah prebrala, da bi se ti naj teža največ povečala v 2. tromesečju, se pravi, da bi se to moralo počasi malo ustavit. :zmeden: Srčno upam.... Zdaj pa moram nekaj pojest, ker sem že kruli v želodcu (pa sem en zajtrk - kosmiče - že imela :(( ).. Uživajte... In Cipresa - ti nas še kar postavljaj na vrh...
|
|
|
|