Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 8:35:12
|
|
|
|
jajula
|
bauhaus
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 9:40:49
|
|
|
|
cukr07
|
Merkur, pa tudi v Sparu sem jih zadnjič videla.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 9:49:26
|
|
|
|
katra55
|
Lopatko sem kupila v Merkurju. A katera ve, če se da kupiti samo klinice in ne cela lopatka?
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 9:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj se pa to rabi???
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 12:48:48
|
|
|
|
kokoska007
|
to rabijo tisti, ki ful zasvinjajo steklokeramično ploščo in se jim jo ne ljubi drugače očistit. kupi strgalce, ki bo dobro še za odstranjevat vinjete. dobi se skoraj povsod, samo vprašat je treba. tudi na pošti sem videla.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 13:18:39
|
|
|
|
lotoska
|
V Mullerju jo imajo.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 15:21:14
|
|
|
|
Drnula
|
thx jaz rabim za marsikaj, za steklokeramičo še najmanj. sem ga fajn usrala, ker sem okan zaščitila z lepilnim trakom za pleskanje in se je prišvasal na steklo in s tem pripomočkom gre prav lepo dol. Sicer ... katastrofa.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 15:57:47
|
|
|
|
robinzon
|
Ta strgala so dostikrat delana tako, da se jih odpre in klinco obrne. Moj je imel notri celo rezervo.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 17:32:10
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula ker sem okan zaščitila z lepilnim trakom za pleskanje in se je prišvasal na steklo in s tem pripomočkom gre prav lepo dol. Sicer ... katastrofa. probaj raje z rumenim megliom - oz. z nečim podobnim. vse nalepke gredo s tem fino dol, bi morali tudo ostanki traku iz oken.
|
|
|
|
RE: Lopatka za keramično ploščo 29.10.2008 21:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, nisem vedela da to obstaja ... ma saj imam steklokeramično ploščo, samo mi več kot gobice ni bilo treba nikoli uporabit ... če pa kaj prekipi in se zažge na ploščo, pa gor zlijem malo vode in pustim, da se zmehča in gre BP dol. No pa spet vem nekaj novega .
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.