Lopatka za keramično ploščo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Drnula -> Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 7:30:41)

Kje dobim tisto strgalce, lopatko .... kako naj rečem, za čiščenje keramične plošče. Svojega sem uničila.
Bom vesela odogovora. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

jajula -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 8:35:12)

bauhaus

cukr07 -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 9:40:49)

Merkur, pa tudi v Sparu sem jih zadnjič videla.

katra55 -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 9:49:26)

Lopatko sem kupila v Merkurju. A katera ve, če se da kupiti samo klinice in ne cela lopatka?

Anonimen -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 9:54:18)

Zakaj se pa to rabi???

kokoska007 -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 12:48:48)

to rabijo tisti, ki ful zasvinjajo steklokeramično ploščo in se jim jo ne ljubi drugače očistit.

kupi strgalce, ki bo dobro še za odstranjevat vinjete. dobi se skoraj povsod, samo vprašat je treba. tudi na pošti sem videla.

lotoska -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 13:18:39)

V Mullerju jo imajo.

Drnula -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 15:21:14)

thx
jaz rabim za marsikaj, za steklokeramičo še najmanj. sem ga fajn usrala, ker sem okan zaščitila z lepilnim trakom za pleskanje in se je prišvasal na steklo in s tem pripomočkom gre prav lepo dol. Sicer ... katastrofa.

robinzon -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 15:57:47)

Ta strgala so dostikrat delana tako, da se jih odpre in klinco obrne. Moj je imel notri celo rezervo.

kokoska007 -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 17:32:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

ker sem okan zaščitila z lepilnim trakom za pleskanje in se je prišvasal na steklo in s tem pripomočkom gre prav lepo dol. Sicer ... katastrofa.

probaj raje z rumenim megliom - oz. z nečim podobnim. vse nalepke gredo s tem fino dol, bi morali tudo ostanki traku iz oken.

Anonimen -> RE: Lopatka za keramično ploščo (29.10.2008 21:36:40)

Aha, nisem vedela da to obstaja ... ma saj imam steklokeramično ploščo, samo mi več kot gobice ni bilo treba nikoli uporabit ... če pa kaj prekipi in se zažge na ploščo, pa gor zlijem malo vode in pustim, da se zmehča in gre BP dol.

No pa spet vem nekaj novega [sm=bravo.gif].

Drnula -> RE: Lopatka za keramično ploščo (30.10.2008 10:12:31)

Hvala kokoska007, bom probala. Čeprav sem probala že marsikaj pa je problem, da je na vrhu papir in na sam papir razna čistirla, topila, celo lepilo za tapete ... ne delujejo prav dobro. Tako da res najmanj časa porabim če našpricam kar s vitrxom, ki najbolje razmoši papir in potem s klinco in gre dol v največ treh potezah. Dobro je ker ni treba drgnit in drgnit ampak so koreniti potezi. Bom pa zelo vesela, če bo tale meglio še blje zmehčal papir in morda lepilo pod njim.
Kolk sem bla pametna s tem trakom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

Klinca mi je počila, navoj za vijak pa uničil. Rabim kar novo in še klince za rezervo.
Probala sem že dat not navadne klince pa so preozke, to da so mehke ni nič narobe, se pa žal ne vpnejo dobro in zdrsnejo not.

Stran: [1]