|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plod je nizko
28.10.2008 17:26:25   
sye
živjo
danes sem imela morfologijo in je bilo načeloma vse vredu, le da je ginekologinja rekla da je plod zelo nizko.
Rekla je le, da naj majčkeno bolj počivam. Ali ima še katera podobne probleme?Sem v začetku 20ega tedna in me skrbi, ker bi rada bila še naprej aktivna, normalno hodila v službo in na sprehode.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plod je nizko
28.10.2008 17:45:19   
Anonimen
Nič ne pomeni in zaradi tega ni treba počivati

(odgovor članu sye)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 17:45:20   
piamaria
Ja jaz. In tudi prvega sem nosila nizko medtem, ko je bil drugi čist ok.
počivala...hm nisem  ravno no, nisem pa dvigovala težko, se naprezala preveč, nabavljala sva vedno z možem ali mamo, pazila sem, kako vstajam....itd.
Otroka nisem dvigovala, ali pa nisem šla 100x preveč po stopnicah.
Ti se kar malo razvajaj in pazi nase, saj bo hitro minilo- prehitrouser posted image
Služba pa ja....hm, tudi, če samo sediš ni dobro, jaz sem se vsako uro pretegnila in šla malo okoli, razmigala vrat in pretegnila roke.(pisarna pač)

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 19:01:04   
simonakr
Oj! Jest ga tudi nizko nosim in razentega da me boli križ in da malo bolj počivam ni nič druzga. Sem pa v 23/24 tednu. Aja pa moj težke stvari nosi!user posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 11:13:02   
Miška2006
Meni so tudi na MF ugotovili, da nizko nosim. A so vam tudi izmerili MV? Koliko je bil dolg?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2008 12:27:47   
titi3
Jaz sem jo tudi oziroma jo še. Na prvi morfo je bila  v 20.tednu tudi zelo nizko, nato so čez mesec ponovili in je bila malo više, nato čez par tedno pa 2 cm od materničnega vratu in v 27. tednu že 3 cm od mv. Dva dni nazaj pa naj bi se ta previa popravila in ni več tako nizko. V večini primerov se placenta dvigne in ni težav.

Sem pa morala počivat, nič težkega dvigovat in nič seksa. Imela pa sem male sprehode.

Boš videla, da kmalu ne bo šlo niti več v službi. Pričela te bo bolet trtica oziroma križ in boš težko sedela na stolu.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2008 12:30:08   
titi3
Pri nizko ležeči posteljici (Placenta Previa) merijo koliko je placenta oddaljena od materničnega vratu. Ko je oddaljena več kot 4 cm se ne smatra več za Placento Previo.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?