Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 16:06:00
|
|
|
|
Karina&Laura
|
Ojla, jaz sem jemala magnezije šumeče tablete Magnesol, niso škodljive za nosečnice. LP
|
|
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 16:07:55
|
|
|
|
tejč
|
jessy, delaj vaje za raztezanje meč- pokažejo ti jih na vsaki telovadbi za nosečke. pa srečno!
|
|
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 16:10:10
|
|
|
|
Jessy
|
Saj te vaje poznam in ko me zagrabi jo dobro raztegnem, samo problem je, da se mi ne da vstati sredi noči, da bi šla to narediti na kako stopnico, zato me pa potem čez dan vedno opominjajo mišice, da se je ponoči nekaj zgodilo.
|
|
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 16:17:21
|
|
|
|
tejč
|
na hitro stegni stopalo noge tako, da boš prste proti sebi dala-čim bolj proti kolenu...
|
|
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 17:28:14
|
|
|
|
wawa
|
Nekje sem brala da pri tem pomaga tudi večji vnos kalcija v telo, in da do krčev lahko pride tudi zato ker ga je premalo......:zmeden::zmeden::zmeden:.....to je seveda samo teorija:zmeden:
|
|
|
|
mene so pa začeli krči v nogah 23.3.2005 18:08:54
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz vem pa za varianto, da naj bi primanjkovalo Magnezija. Ma, saj bom prav vprašala G za njegovo mnenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?