mene so pa začeli krči v nogah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 15:59:23)

Ja, res je! Lotila se me je prva nosečniška težava. Ti :hudicek: KRČI! To bo pa verjetno zato, ker je do zdaj bilo vse prelepo in seveda ne more biti vse tako v rožicah celo nosečnost. Nekaj mora "posrati" to lepoto.... Ahhhh....

Me je pa že dve noči grabil. Prejšnjo noč v desno meče, danes ponoči pa še v levega. Takoj zjutraj sem spila Magnezijevo šumečo tableto v upanju, da mi kaj pomaga.

Bo treba v torek ginekologa povprašati, če je to sploh pametno piti, saj mi je zadnjič odsvetoval vse dodatke. Bom videla kaj reče.

Kako ste se ostale spopadale s to nadlogo???

Pa držim pesti za vse :nosecka:, da jih ta nadloga obide.

lp, Jessy (21T 0/7)

Karina&Laura -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 16:06:00)

Ojla,

jaz sem jemala magnezije šumeče tablete Magnesol, niso škodljive za nosečnice.

LP

tejč -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 16:07:55)

jessy, delaj vaje za raztezanje meč- pokažejo ti jih na vsaki telovadbi za nosečke. pa srečno!

Jessy -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 16:10:10)

Saj te vaje poznam in ko me zagrabi jo dobro raztegnem, samo problem je, da se mi ne da vstati sredi noči, da bi šla to narediti na kako stopnico, zato me pa potem čez dan vedno opominjajo mišice, da se je ponoči nekaj zgodilo.

tejč -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 16:17:21)

na hitro stegni stopalo noge tako, da boš prste proti sebi dala-čim bolj proti kolenu...

wawa -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 17:28:14)

Nekje sem brala da pri tem pomaga tudi večji vnos kalcija v telo, in da do krčev lahko pride tudi zato ker ga je premalo......:zmeden::zmeden::zmeden:.....to je seveda samo teorija:zmeden:

Jessy -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 18:08:54)

Jaz vem pa za varianto, da naj bi primanjkovalo Magnezija.

Ma, saj bom prav vprašala G za njegovo mnenje.

Blink1 -> mene so pa začeli krči v nogah (23.3.2005 21:44:36)

Meni je G rekla, da primanjkuje kalcija...In pila sem šumeče tablete CaC500, ki se dobijo v lekarni in so prav za nosečnice..

krči so takoj ponehali9nebesa

Stran: [1]