ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Mene najbolj moti to, da pridem v trgovino npr. Obi pa imajo pulte kjer bi naj bil prodajalec, pa ga lahko čakaš tudi pol ure pa ne bo žive duše mimo. To me najbolj razkuri. Jst pa mislim, da je problem v teh velikh trgovinah premalo kadra in prevec ljudi, pa vsi nepotrpezljivi, kot da so edini na svetu... Z mojimm sva enkrat kupovala v bauhausu al obiju in isto ni bilo prodajalca pri pultu. Sva sla naokrog pogledat in vidla, da streze eno stranko. Ustavila sva se in pocakala, da konca, potem pa sva ga midva nekja vprasala. Tisto, kar sva iskala je blo na drugmu koncu in smo sli mimo njegovega pulta, kjer je pa ze stal en dedi in se na polno razburjal, da stoji ze 1 uro in da ni nobenega prodajlca in kaj se grejo...prodajalec mu je razlozil, da ima stranko in da ga zato ni pri pultu, da bo pa prisel takoj...dedi je tud videl, da naju streze, pa se je vseeno zacel vmesavat in ga najprej se mal napizdil, potem ga je pa zacel sprasevat, kot da naju ni. V tistem je pa tud ze men tolk pritisk dvignil, da sem mu rekla, da trenutno streze naju, da sva tudi midva nanj cakala, pa se nisva nic razburjala, se manj pa mu skakala v pogovor z drugo stranko. In ko bomo koncali mi, bo pa on na vrsti... ja, pa smo bli mi spet nevljudni, pa nesramni, pa nesposobni trgovci... Tud sama delam s strankami, pa vam povem, da so nekatere ziv obup. Brez pozdrava, itak so vse vstale z levo nogo, napizdijo te ze, ker jih vprasas dober dan, kako vam lahko pomagam in ne dober dan, a vam lahko pomagam najhujsi so itak kao japiji, k misljo, da ker majo kravato in obleko, da se jim bo cel svet klanjal... So pa tud taki soncki med strankami, da ti prav srce stopijo - moja sestra je enkrat eni stranki naredila majhno uslugo, pa se je cez 5 min vrnil z bonboniero... So pa tudi prodajalci vcasih za nekam brcnt, res nevljudni, neprijazni...jst se vedno trudim bit prijazna, ko sem sama kupec - pozdravim, se zahvalim, recem nasvidenje, pa pri nekaterih redkokdaj dobim kakrsenkoli feedback, razen zavijanja z ocmi in grdega gledanja...