Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:19:43
|
|
|
|
lojzika
|
Sicer za tole besedo "freh" nikol nisem našla orng prevoda pa vseeno Skratka, se mi zdi da kamor koli pridem, karkoli naročim, na vse se full dolgo čaka. Naročim za službo neko robo, pred pol leta še sem dobila vse naslednji dan, sedaj čakam na to 7 dni. Kljub temu da je plačano po predračunu. Rabim serviserja za štedilnik, ki ga bi pošteno plačala, najprej čakam 5 ur, da se mi sploh kdo blagovoli na telefon javit zato da mi rečejo da bo pa čez 4-5 dni kdo prišel... Ko grem v trgovino me nobena "****" ne vpraša, a lahko kaj pomagam??? Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer za tole besedo "freh" nikol nisem našla orng prevoda Odvisno za kateri jezik jo iščeš. Mogoče "odrezav"?
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:26:03
|
|
|
|
lojzika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Sicer za tole besedo "freh" nikol nisem našla orng prevoda Odvisno za kateri jezik jo iščeš. Mogoče "odrezav"? mogoče "flegma"???
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:27:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
freh = odrezav flegma = brezbrižen
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
"****" = vagina, ženski spolni organ
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer za tole besedo "freh" nikol nisem našla orng prevoda pa vseeno Lahko tudi žmonfujevski . Al pa dol mi visi z rahlo vzdignjeno glavo.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 21:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Skratka, se mi zdi da kamor koli pridem, karkoli naročim, na vse se full dolgo čaka. Casi se spreminjajo, itak.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:16:28
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Sicer za tole besedo "freh" nikol nisem našla orng prevoda pa vseeno Zadirčen.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:18:56
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, imaš prav...tudi jaz to opažam...npr. zadnjič v eni kvazi bolj fensi restavraciji (meni se tudi slučjno ne zdi), mi je najprej natakar povedu kolk fina restavracija da so in ne menza kot njihova sestrska restavracija na drugi lokaciji (ker sem hotela omako, ki je na meniju za njoke, na makaronih in sem rekla, da se tam to da), potem pa mirno pol jedi sploh ni prinesel in ko mu je mož na koncu omenil, da glavne jedi sploh ni dobil, je odvrnil, da se pač zgodi taka je pač kultura, še vedno rahlo balkanska.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:19:57
|
|
|
|
kaya2007
|
freh bi pa jaz prevedla kar nesramen. zadirčnost se mi zdi nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:27:13
|
|
|
|
nanč
|
Ko grem v trgovino me nobena "****" ne vpraša, a lahko kaj pomagam??? Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali. Drži kot pribito!Npr.H&M,C&A,OBI,itd..
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:34:19
|
|
|
|
enkratna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Ko grem v trgovino me nobena "****" ne vpraša, a lahko kaj pomagam??? Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali. Saj to še vedno počnejo. V trgovinah, kjer so kavbojke 500€, npr.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:38:30
|
|
|
|
nanč
|
V trgovinah, kjer so kavbojke 500€, Zdaj pa me res zanima kje se dobijo te kavbojke??
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali. Takrat smo pa govorili, kolk so vsiljive prodajalke . Ma nikoli nam ni prav, enkrat je prevec, drugic premalo. Je pa tezko naletet na dobro prodajalko, ki bo vedela, kdaj vskocit, saj jih je ogromno samo studentov...
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:47:29
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali. Takrat smo pa govorili, kolk so vsiljive prodajalke . Ma nikoli nam ni prav, enkrat je prevec, drugic premalo. Je pa tezko naletet na dobro prodajalko, ki bo vedela, kdaj vskocit, saj jih je ogromno samo studentov... Ja, to je res. Nikoli nam ni prav. No, meni je vsekakor boljše, da me pustijo na miru kot pa vsaki dve minuti, ali lahko kaj pomaga. Mi grejo pa vedno bolj na živce mladci (verjetno študentje, ker če bi bili zaposleni ne verjamem, da bi se tako obnašali ali pač ) po lokalih, ki mislijo, da smo mi tam zarad njih in ne obratno. In mu je težko prit do mize in še preden do konca naročim, je že dva metra stran od mene, tak da mu v hrbet govorim.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:47:53
|
|
|
|
enkratna
|
nanč, jaz sem decembra 2006 službeno bivala v hotelu Lev 1 teden, kjer je nasproti bila ena trgovina. Izložba me je premamila, da sem stopila notri - me je skoraj kap zadela, ko sem videla takšne cene!! Do takrat sploh nisem vedela, da kavbojke lahko toliko stanejo
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi grejo pa vedno bolj na živce mladci (verjetno študentje, Ja, kar veliko jih je. Se veckrat opazi na priponki, ki jo nosijo.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:50:26
|
|
|
|
Naja30
|
Ma jaz ne vem, al smo mi tud bli taki al se mi samo zdi, da ne?
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz ne vem, al smo mi tud bli taki al se mi samo zdi, da ne? Mislis na studente?
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:53:54
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma jaz ne vem, al smo mi tud bli taki al se mi samo zdi, da ne? Mislis na studente? Ma na splošno. Se mi zdi, da zdaj med mladci vlada ena taka nezainteresiranost. Malodušje.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 22:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da zdaj med mladci vlada ena taka nezainteresiranost. Malodušje Aha. Bi znalo bit. Ker je vsega dovolj in prevec, to se mi zdi.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 23:13:26
|
|
|
|
taška30
|
freh = ohol mogoče? Se pa to tudi meni zdi, predvsem v trgovinah s cunjami in obutvijo (npr. H&M, S.Oliver, Newyorker, Bata...). Mi delujejo prodajalke/ci (oz. tisti na blagajni in pri garderobah, saj pravih prodajalcev sploh ni več, kar je meni OK, ker rada sama pogledam) kot da se imajo za nekaj več, ker delajo v taki 'znani' trgovini, mi pa da smo lahko srečni, ker lahko kupujemo pri 'njih'.......niti v oči te ne pogledajo več ko imajo opravka s tabo, samo tiste magnetke rutinsko populijo dol, potegnejo kartico in adijo. Včasih so bili trgovci res bolj prijazni. So pa seveda izjeme in tem zdajle delam krivico. Še se najdejo prijazni, ki se ti lepo nasmejijo in rečejo: pa lepo nos'te, gospa.
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 23:27:06
|
|
|
|
hmm...
|
freh=nesramen
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 23:37:45
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Ko grem v trgovino me nobena "****" ne vpraša, a lahko kaj pomagam??? Včasih ko sem pa samo malo šla pogledat so pa vsi okrog mene skakali, da bi mi kaj prodali. Drži kot pribito!Npr.H&M,C&A,OBI,itd.. men pa ful paše, da mi nihče ne gnjavi, pa ne gleda pod prste, ko želim kaj pogledati. Če pa rabim pomoč pa sama poiščem osebo, ki bi naj kaj vedla (včasih itaq vse na deklaraciji piše).
|
|
|
|
RE: kak so vsi gratali freh 25.10.2008 23:40:29
|
|
|
|
Rožica I
|
Načeloma mi je ok, če mi samo odzdravijo, ko vstopim v trgovino. Drugače pa rada začnem sama verižno reakcijo (v smislu, da mi le taki, ki jih opisuješ, samo nastavljajo ogledalo), ko opazim, da je okoli mene preveč nestrpnosti in nesramnosti. Npr., namesto, da trobim kao upravičeno, ker nekdo prečka cesto, tam kjer ne bi smel- lepo vljudno ustavim in počakam. Ne boste verjeli, kako fajn občutek zame in verjetno tudi za tistega pešca. Potem, po moje, oba trosiva same prijaznosti še ves dan ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?