Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po... 24.10.2008 21:50:53
|
|
|
|
Doll
|
Sporoči,ker drugače boš vračala
|
|
|
|
RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po... 24.10.2008 22:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem dala notr vlogo aprila.Javila sem 4 oktobra,da je zacel hoditi v vrtec.Me je vprasala zakaj nisem takoj septembra prisla pa da zdaj treba delat poracun.Sem ji rekla,da glede na to,da je bil toliko bolan nisem bila ziher,da bo ostal v vrtcu.Pa je rekla,bova napisali kot,da je zacel z oktobrom v vrtec.Mi je takoj dala novo vlogo in to je to. Tako,da vsekakor idi tja in povej,da zdaj hodi v vrtec.Ce ti ze bodo delali poracun je boljse za dva meseca kot za 8mesecev.
|
|
|
|
RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po... 24.10.2008 23:18:44
|
|
|
|
kjava
|
Jest sem glih danes klicala na csd, ker sem tud pozabila. Je rekla samo, naj pač pošljem po pošti, da je sedaj v vrtcu in je. Nič ni panike delala.
|
|
|
|
RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po... 25.10.2008 9:27:52
|
|
|
|
lelaval
|
Sporoči jim.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?