otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

sončnica14 -> otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (24.10.2008 21:40:28)

Aprila sem oddajala vlogo za otroške dodatke. Takrat starejši sin še ni hodil v vrtec, kar sem tudi napisala na vlogi.

S 1.9. je šel v vrtec, jaz pa sem pozabila to sporočiti.  Sporočiti pa je treba v 8-ih dneh.  Kaj zdaj? Naj sedaj sporočim ali ne?

Ali se je kateri zgodilo enako in kaj ste naredile?

Hvala in LP.

Doll -> RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (24.10.2008 21:50:53)

Sporoči,ker drugače boš vračala

Anonimen -> RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (24.10.2008 22:14:17)

Tudi jaz sem dala notr vlogo aprila.Javila sem 4 oktobra,da je zacel hoditi v vrtec.Me je vprasala zakaj nisem takoj septembra prisla pa da zdaj treba delat poracun.Sem ji rekla,da glede na to,da je bil toliko bolan nisem bila ziher,da bo ostal v vrtcu.Pa je rekla,bova napisali kot,da je zacel z oktobrom v vrtec.Mi je takoj dala novo vlogo in to je to.

Tako,da vsekakor idi tja in povej,da zdaj hodi v vrtec.Ce ti ze bodo delali poracun je boljse za dva meseca kot za 8mesecev.

kjava -> RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (24.10.2008 23:18:44)

Jest sem glih danes klicala na csd, ker sem tud pozabila. Je rekla samo, naj pač pošljem po pošti, da je sedaj v vrtcu in je. Nič ni panike delala.

lelaval -> RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (25.10.2008 9:27:52)

Sporoči jim. 

Nončika -> RE: otr.dokladi- pozabila sporočiti, da je po novem otrok v vrtcu (25.10.2008 20:49:28)

jaz sem tudi prejšnji teden javila, da je otrok v vrtcu. v rezervi sem mela odgovor, da nisem vedla, ali bo ostala ali ne.

Stran: [1]