miska2004
|
Hojla babike, da se vam najprej zahvalim, ker ste držale pestke!! Res je lepo vedet, da nekdo misli nate in upa na najboljše. Prave frendice ste, za vsako eno :rozica: Ampak nisem zvedla nič lepega :( 18 ur po odnosu ni bilo niti ene žive semenčice v meni :((:(( Težko je reč, a sem jih jaz "pomorila", al so pa tako švoh, da kmalu umrejo - če se ne spomnite (kar se verjetno ne, kdo bi pa vedel malenkosti za vsako posebej, ko nas je tolk, sobork), plavalčki mojega so bolj redki... pa tudi izvid, ki sva ga dobila po spermiogramu, ni razveseljiv. Vrednosti pod normalo. Naslednji teden ima moj še enkrat spermiogram, tokrat bova spermo odnesla tja ;), sva se odločila da je doma vseeno bolj sproščeno, mogoče bo to kaj pomagalo k boljšemu rezultatu:zmeden2: Aja, pa en folikel imam velik 18 mm, tko da bo baje O v četrtek. Upam. Kri imam pa v redu. V glavnem, ne vem pri čem sem...no, prav pri dobrem ne, kot kaže. Reš pravi, da počakajmo še drugi spermiogram, jaz nadaljujem s klomifenom v naslednjem ciklusu, potem bomo pa videli, kako naprej. Pa da bom šla verjetno na HSG. Anja26, upam da imaš ti boljše novice!! (kdaj si pa bla?) Punce, a ma še katera podoben problem (da je problem (očitno) pri moškemu)? Me zanimajo možnosti, Reš ni hotel kaj preveč diskutirat tok naprej.. Uf, sem se razpisala. Se opravičujem vnaprej! Lep večer vsem :angel:
|