Poročanje iz pregleda po odnosu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

miska2004 -> Poročanje iz pregleda po odnosu (22.3.2005 20:01:46)

Hojla babike,
da se vam najprej zahvalim, ker ste držale pestke!! Res je lepo vedet, da nekdo misli nate in upa na najboljše. Prave frendice ste, za vsako eno :rozica:

Ampak nisem zvedla nič lepega :( 18 ur po odnosu ni bilo niti ene žive semenčice v meni :((:((
Težko je reč, a sem jih jaz "pomorila", al so pa tako švoh, da kmalu umrejo - če se ne spomnite (kar se verjetno ne, kdo bi pa vedel malenkosti za vsako posebej, ko nas je tolk, sobork), plavalčki mojega so bolj redki... pa tudi izvid, ki sva ga dobila po spermiogramu, ni razveseljiv. Vrednosti pod normalo. Naslednji teden ima moj še enkrat spermiogram, tokrat bova spermo odnesla tja ;), sva se odločila da je doma vseeno bolj sproščeno, mogoče bo to kaj pomagalo k boljšemu rezultatu:zmeden2:
Aja, pa en folikel imam velik 18 mm, tko da bo baje O v četrtek. Upam. Kri imam pa v redu.

V glavnem, ne vem pri čem sem...no, prav pri dobrem ne, kot kaže. Reš pravi, da počakajmo še drugi spermiogram, jaz nadaljujem s klomifenom v naslednjem ciklusu, potem bomo pa videli, kako naprej. Pa da bom šla verjetno na HSG.

Anja26, upam da imaš ti boljše novice!! (kdaj si pa bla?)

Punce, a ma še katera podoben problem (da je problem (očitno) pri moškemu)? Me zanimajo možnosti, Reš ni hotel kaj preveč diskutirat tok naprej..

Uf, sem se razpisala. Se opravičujem vnaprej! Lep večer vsem :angel:

Nyah* -> Poročanje iz pregleda po odnosu (22.3.2005 20:17:46)

Hej kar glavo pokonci;), bos videla kako boljsi bo rezultat, ko bosta od doma prinesla, seveda je lazje,:)- se ti bos bolj spodbujala zraven:)-.

Nikar obpuat, vse je se pred vama, tudi moskim se da uspesno pomagat, glavno je, da se z vama ukvarjajo strokovnjaki, sta ze na dobri poti do :duda:.

Drzim pesti za vaju:miska::miska::miska:.

Veliko srece:rozica::rozica::rozica:

Nyah

Anitka -> Poročanje iz pregleda po odnosu (22.3.2005 20:28:35)

Miska glavo poknci, nikar obupat! Dragega s kakimi vitaminčki in podobnimi stvarmi futrat:)- pa bo. ;)

Gremo do konca, a ne? Vsak dan smo bližje našemu cilju in upanje umre zadnje!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

cuma -> Poročanje iz pregleda po odnosu (22.3.2005 20:46:54)

Miška & :love: , :miska::pujs::miska::pujs:
tu nas kar nekaj navija za vaju ;)
lp cuma

Maša26 -> Poročanje iz pregleda po odnosu (22.3.2005 20:49:02)

Ohoj,

najprej to: veseli se, da imaš v redu kri in (predvidoma) O. Meni se zdi to že ogromno. Ker tudi če ima tvoj :love: malo slabši izvid, se to da ˝mehansko˝ vse uredit. Mislim, če drugega ne, z epruvetko. Saj vem, da je lahko govorit optimistično, čeprav bom verjetno tudi jaz čez kakšen teden vsa uničena prišla od dr. Reša, ampak kakor vem pri slabem izvidu spermiograma najlažje pomagajo z epruvetko. Velikokrat sem pa že brala primere, ko ježenska naravno zanosila vmes, ko sta čakala na poseg.

No bom rajši pustila drugim prostor, ker sigurno več vedo o tem!

Lep večer tudi tebi!

:kuza:

anja 26 -> Poročanje iz pregleda po odnosu (23.3.2005 10:24:43)

Pozdravljena miška 2004

Kaj pa vem, prvič je bil Reš dobre volje in se je dalo z nim pogovarjati.

Nekaj plavalčkov je še blo (po 20 urah), imam pa en folikel velekega 14 mm tako da bojo naslednji dnevi precej aktivni:sloncek:.
Drugače pa imam pregled čez dva mesca ko popapcam ostali klomifen.

Pregled sem imela včeraj ob 17.30.

Pozdravček:rozica::rozica:

Gea1 -> Poročanje iz pregleda po odnosu (23.3.2005 12:34:22)

Miska, ko sem bila jaz pri dr. Rešu na pregledu po odnosu, sem bila totalno razočarana. Vsi plavalčki mrtvi, nobeden ni migal. :((:((:((
Bila sem totalno v šoku in vse kar sem ga uspela vprašat, je bilo, kaj pa zdaj. A je rekel da to še ni nič usodnega. Ter me na hitro odpikal, češ naj še jem klomifen.
Tudi moj je imel slabši spermiogram. :(:(
No pojedla sem tisti klomifen, a ni nič ratalo. No potem sva bila pa na potovanju in sem tam zanosila kljub tem izvidom. A na žalost kmalu ss.
Pravijo, da s slabšim spermiogramom lahko zanosiš, le da je doba daljša in procent uspeha nižji.
Če pa nič drugega, nam pa še vseeno ostane umetna oploditev.

Pozdravček! :kuza:

miska2004 -> Poročanje iz pregleda po odnosu (23.3.2005 19:35:06)

Punce, hvala za lepe besede! Seveda se ne dam kar tako, upam še naprej, da se nama bo zgodil čudež:)

Anja26, jaz pa sem bila tam ob 17h... no, na vrsto sem prišla okrog 17.30, tko da sva se mogle srečat8)

Gea1, hvala na vzpodbudi, torej je tudi za nas s slabšimi plavalčki upanje:angel:. Upam da boš kmalu zagledala :modri::roza: in da bo tokrat čez 9 mesecev privekal na svet tvoj sonček!

Lepo se imejte!

tinkamiška -> Poročanje iz pregleda po odnosu (23.3.2005 20:29:48)

:miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]