Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 6.1.2009 10:40:39
|
|
|
|
Greenie
|
Tud jaz ne maram kocin in mi je všeč, da je moški urejen tam spodaj (tko z mašinco je najbol, ker čist golo ne zgleda najbolš pa še srbi pol ko rastejo dlake). A tiste k mate rade "prave - poraščene dece" pa uživate k dlake po ustih valjate, da ne marate, da bi se obril? No moji so bli vsi urejeni, tko da ni blo treba nobenga prost
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 6.1.2009 15:22:10
|
|
|
|
Mariposy
|
Fino je če ima vsaj malo pristrižene dlake drugače če ima tako zelo dolge pri oralnem zadovoljevanju, imaš potem še probleme z dlakami v zobeh
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 7.1.2009 11:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se že nekaj let redno brije jajčka in tiča. Pred leti sva na nudl plaži vidla kar precej obritih fantov, potem se je pa še moj obril na nulo. Drugje po telesu se ne brije, res pa je da je skoraj brez dlak. Meni ful dober zgleda, ko je brez dlak okoli tiča.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 12.1.2009 16:49:10
|
|
|
|
tija008
|
Moj se brije z britvico in peno....na nulo in se nikoli ne poreže.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 12.1.2009 21:34:42
|
|
|
|
Mariposy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tija008 Moj se brije z britvico in peno....na nulo in se nikoli ne poreže. To je zelo zanimiv in dober podatek..da nebi slučajno ostali brez spolnega organa pri britju Pa brez zamere ni mišljeno slabonamerno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?