Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 24.10.2008 20:08:28
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Vedno postrižen z "mašinco", občasno pa ta tudi z žiletko. Dolge "kocine" tam spodaj so pa
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 24.10.2008 21:53:16
|
|
|
|
tweed
|
Če bi že to naredil, bi izgledalo zelo čudno. Kot da bi iz 1 ha njive pšenice požel 1 ar in rekel, lej kok je lepa njiva... Striženje s trimmerjem je zakon, tudi drugod po telesu. LP
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 24.10.2008 22:13:35
|
|
|
|
nadya
|
Se moram strinjat s predhodnico glede higiene...Ta res ni odvisna od poraščenosti. Drugače se pa moj dragi ne brije, včasih si jih pristriže, sploh poleti . Mi je čist fajn tko
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 26.10.2008 9:06:32
|
|
|
|
ronja
|
az se tud to sprašujem? zakaj so anonimne................se pač skrivajo da jih kdo ne bi prepoznal............. Če me bo kdo prepoznal po njegovi frizuri spodaj, potem bo tole prepoznanje zadnji problem, ki ga bom imela, hehe . Sicer pa moj lubi ni preveč odlakan, nima kakega hudega ljubavnega tepiha, ko sva začela, je bil praktično gol (ja, je bil še skoraj dete - 20 let, hehe ). Se pa podpišem pod taaniko in nadyo, važno je, da je umit, dlake so pa čisto ok, kolikor jih pač je. Sem pa zelo vesela, da je pri nas gene za odlakanost po očetu vzel brat, ne pa jaz ...
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 26.10.2008 11:41:45
|
|
|
|
BigWhale
|
Z masinco. Britvice niso primerne.... Jaz bi bolj koso nucal... ;>
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 26.10.2008 11:45:33
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Meni so tud na moškem dlake všeč, ne predstavljam si, da bi ga mogla gledat tam golega (pri ženski je drugače, govorim o moških)...si jih pa malo pristriže, da je vsaj neka oblika, da ni kr vse poštrikano in men je čisto ok. Pobrit mi ne bi lepo deloval. Dedc more bit dedc, s kosmatimi nogami pa tak dalje, pa ne kr nek metrosexualc. (valjda v mejah dobrega okusa, da ne bo zaj kera napisala, da hočm, da ma še po hrbtu dlake ). Kaj pa ljubavni tepih, a vaši ga majo? Vam je všeč?? Evo, se absolutno podpišem. Dedc mora bit dedc, pobrit me spominja na oskubljeno kuro . In ja, ljubavni tepih mi je strašno všeč , ne maram pa poraščenega hrbta. To je edina poraščena stvar na moškem, ki mi ni všeč . Če bi moj slučajno prišel na dan s kakšno idejo, da se pobrije, bi me na rit zabrisalo, ker nočem imet doma metroseksualca, pač pa dedca
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 26.10.2008 11:53:32
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz sem tudi iz prejšnjega stoletja, kjer smo bili navajeni na moške ! Torej z dlakami. A je lahko kaj bolj rajcig, kot zmerno dlakasta moška roka, za začetek recimo ?! Ki te prime in privije k sebi?! Potem mu pomagaš slečt majico in naletiš na mehak dotik njegovih poraščenih prsi.... Potem zagledaš še rahlo označeno dlakavo črto v smeri od popka navzdol.... Uhhhhhh, ne bom več nadaljevala, raje.... Skratka, britvice pri moškem so samo za uporabo obraza !
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 27.10.2008 6:36:48
|
|
|
|
Edinka
|
Moj se ne brije... Ker ga jaz! Sicer pa meni osebni niso všeč kosmati moški. Imela sem srečo, da sem naletela na takšnega, ki jih ima komaj za vzorec. A se vaši tudi pod pazduho brijejo? Moj se. Pravi, da poleti manj smrdi. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 27.10.2008 9:45:55
|
|
|
|
mojcapr
|
Sem ga čez vikend prepričala in sem ga z mašinco postrigla in je . ...
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 27.10.2008 10:38:18
|
|
|
|
snikolina
|
Mojga jst z mašinco brijem, uštimam tko, da men paše. Poleg tega pa je res fajn videt in je tudi praktično, saj mi dlake v ustih ne ustrezajo.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 28.10.2008 19:26:25
|
|
|
|
M1987
|
Joj moj to obožuje In jaz obožujem ko mu tam doli ureedim frizurco Zakon! Res je kriza... Prvič se je zelo bal, sploh kako bo tam okoli jajčk No so ostala cela Pravi, da ima sedaj najbolj urejeno, ker sam si ne more tako zelo. Moram pa reči, da je treba kar nekaj pripomočkov in pazljivost. Pripomočki: ne vem kako se reče, vendar pride kot mašinica za depilacijo nosnih dlačic, le da pride nastavek za popolno britje ter damski brivnik, ki mi ga je moj kupil v Sparu in je kot svinčnik. Uživite pri friziranju Aja jaz se moram tudi enkrat naročiti pri mojmu - se še nisem :)
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 29.10.2008 14:42:45
|
|
|
|
SRCCEK
|
Sem ga končno enkrat prepričala, da se je pobril "tam spodaj" in blo je super (vsaj zame) ....nisem imela nobenih problemov z nadležnimi dlačicami.....sam ko so dlačice mal zrasle, sm misla da bo znorel, k ga je tko srbelo ............tako, da ga ne morem več prepričat.
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 2.11.2008 11:47:56
|
|
|
|
annya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj se tam dol redno brije.Ni boljšga,kot šlatat(in še kaj drugega)gole J.A.J.Č.K.E.in L.U.L.Č.K.A!!!! Se popolnoma strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.11.2008 21:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se brije z mašinco (okrog) in britvico (lulček in jajčka)..pa je tako njamiiiiii
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 5.11.2008 12:53:35
|
|
|
|
Matejčika
|
Moj se pa samo po prsih in rokah ne brije. Nogice jaj..ke in lul..ja pa ima pobrite in se mi ful dopade to! Ko z obritimi nogicami in popedenan tam spodaj prileze k meni v posteljo. Mmmmmmmmmmm
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 6.11.2008 11:57:48
|
|
|
|
KOV
|
Moj se je na mojo željo tud začel briti ... kadar se mu le da. Najprej se obrije z mašinco, potem pa še z britvico, da je res gladko. Men je to super.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.1.2009 14:27:59
|
|
|
|
Luks
|
če si obrit je zakon...p še večji zgleda haha
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.1.2009 15:12:19
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luks če si obrit je zakon...p še večji zgleda haha
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.1.2009 17:05:59
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: annya IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj se tam dol redno brije.Ni boljšga,kot šlatat(in še kaj drugega)gole J.A.J.Č.K.E.in L.U.L.Č.K.A!!!! Se popolnoma strinjam!!!! Ja, točno to...jajčke in lulčka....kot nedoraslemu fantičku... Ne morem pomagat, ampak meni se pa to res upira. Pobrito moško mednožje. Brrrrrr...
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.1.2009 17:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ni bolj nagravžno kot obrit moški dol spodaj.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 4.1.2009 17:26:29
|
|
|
|
Luks
|
to je use stvar okusa...enim tko drugim p drgač...
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 5.1.2009 16:28:21
|
|
|
|
gregstrx
|
Da
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 5.1.2009 22:50:23
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nič ni bolj nagravžno kot obrit moški dol spodaj. moj se tud s tem strinja, meni pa ni važno al je pobrit al ne samo da ja akcija
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 6.1.2009 9:03:44
|
|
|
|
Kepica83
|
moj se včasih pobrije z mašinčkom oz. pristriže. Nikoli pa ne tak da bi bil gladk ko dojenček bljek. Poleti ko je vroče si to redno frizira z mašinco tam spodaj prav tako pod pazduho. Sem imela tipa ki je imel včasih boljše noge pobrite ko jaz. In to meni sploh ne sede. Dedc more biti dedc. moj nima ljubavnega tepiha zato pa je fajn da je vsaj spodaj malo poraščen. Men je tak všeč.
|
|
|
|
RE: Britje moških tam spodaj 6.1.2009 9:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne maram kocin.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?