|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove pamperske
22.3.2005 7:36:42   
Maš
Ali se mi samo zdi ali so nove pamperske (active baby) precej slabše od starih? Jih uporabljamo samo ponoči, ker so edino te zdržale, zdaj, v novih, je pa punca spet vedno premočena. Je še kdo opazil kaj takega?
Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nove pamperske
22.3.2005 8:08:51   
KatjaK
Jaz se popolnoma strinjam s tabo. Te pamperske so pa cist shit. Moj pikec zadnje noci kar veliko popije, zato je vsako noc popolnoma premocen, sploh ne vpijajo. Pa se velikokrat se zgodi, ce lezi na hrbtu pa lula je takoj moker, plenicka pa suha, ker ne vpija tam, kjer bi morala sploh pri fantkih.
Treba bo najt druge, to ni nič.
Lp Katja:sloncek:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nove pamperske
22.3.2005 8:13:20   
lidia
Jaz sem na splošno ugotovila še nekaj: vedno se dobi pri vsaki številki samo mini velikost, nisem še odkrila trgovine, kjer bi dejansko lahko izbiral ne samo med številkami, ampak tudi velikostmi znotraj ene številke.

A ma katera drugačne izkušnje v Ljubljani?

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nove pamperske
22.3.2005 8:17:16   
Anonimen
Res je nove so zanič.
Prej ni bil nikoli moker čez pri novoh pa ja.

(odgovor članu Maš)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nove pamperske
22.3.2005 8:19:27   
Tinna
Mi smo vedno uporabljali Pampers total care pa niso nikoli premočile in zdržale so celo noč 12ur, ker ga ponoči ne previjam. Zdej pa sem probala te Pamperske Active pa so katastrofa! Vedno je ves polulan in tud kakanja ne zdržijo. Zato pa so tud naredili uno akcijo zbiranja točk za te plenice, ker so res zanič. No skratka probat smo mogli, da smo vidli kakšne so boljši. So pa povsod po trgovinah zdej samo te Pamperske Active. Upam, da bomo še našli stare dobre Total care.:)-

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nove pamperske
22.3.2005 8:20:52   
india
Jaz sem jih kupila zdaj v Intersparu, pa sem zadovoljna, ko sem jih pa kupila v DMu,pa so se mečkale, grude so nastajale:zmeden::zmeden::zmeden:.
Kadar jih pa kupim v Avstriji pa so OK.:rozica:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nove pamperske
22.3.2005 9:11:05   
lefairyon
jaz jih pa sploh nisem kupovala, ker se mi zdi brez veze kupovat samo zato ker je novo in je zato "uau"...svojemu sinčku kupujem Hugies ali pa Lumpi odvisno od zaloge v trgovini...pa so še najboljše od vseh ostalih...nihče ni rekel da so najboljše nasploh...moj sonček jih ima rad pa tudi kvaliteta je na nivoju...pa nič ne prepuščajo...
lep pozdrav, nadi:rozica:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nove pamperske
22.3.2005 9:15:22   
Urška*
Tinna, tudi jaz uporabljam total care, pa so mi v dm rekli, da jih ne delajo baje več. Da so te nove nadomestile total care.:zmeden:

Z novimi pa nisem nič kaj preveč zadovoljna.

lp:)

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nove pamperske
22.3.2005 9:31:49   
Pupica
Ravno zarad tega mi uporabljamo Pampers Fit Aktiv. Pa še smrdijo ne tako kot te polske:(

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nove pamperske
22.3.2005 9:49:09   
viv_
Tele active baby meni tut niso všeč... pa kar ene prah ali nekaj ven leti... Tiste total care so mi ble zakon!

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nove pamperske
22.3.2005 10:12:13   
Tinna
Urška* a res, da ne bojo več imeli Total care?:((:((
Bi blo treba kakšno peticijo naredit a!:)-:)-
Joj sploh ne vem kaj bomo pa zdej kupovali. No ena mamica mi je priporočala naj uporabljam Pampers sensitive, ki pa se dobijo samo v DM-ju. Mi pa na našem koncu nimamo nobenega DM-ja. :((:(( Bo treba it enkrat na mesec pa v Ljubljano po plenice.:bravo::bravo: Vse za naše sončke! 9nebesa

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nove pamperske
22.3.2005 10:33:33   
Urška*
Tinna, tak je meni rekla prdajalka, jaz pa sem jo samo debelo gledala. Sem prvič čula za to.

Ja, peticijo, ja.:)-:)-:)-

lp:)

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nove pamperske
22.3.2005 11:10:17   
Tiki
Pri nas je isto. Niti najmanj nismo zadovoljni z njimi :( Smo prešli na Mullerjeve Baby dream in zaenkrat so super. Za ponoči imamo Fixis.

Lp

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nove pamperske
22.3.2005 16:06:55   
SAŠA
Zeloooooooooooo slabe so.
jaz bom šla na P&G stran na njihov forum in vprašala,kako pa kaj je z njihovimi plenicami.Niso tako poceni,da bi jih kar tako v smeti dajala na eno uro.

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......