Nove pamperske (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maš -> Nove pamperske (22.3.2005 7:36:42)

Ali se mi samo zdi ali so nove pamperske (active baby) precej slabše od starih? Jih uporabljamo samo ponoči, ker so edino te zdržale, zdaj, v novih, je pa punca spet vedno premočena. Je še kdo opazil kaj takega?
Lp!

KatjaK -> Nove pamperske (22.3.2005 8:08:51)

Jaz se popolnoma strinjam s tabo. Te pamperske so pa cist shit. Moj pikec zadnje noci kar veliko popije, zato je vsako noc popolnoma premocen, sploh ne vpijajo. Pa se velikokrat se zgodi, ce lezi na hrbtu pa lula je takoj moker, plenicka pa suha, ker ne vpija tam, kjer bi morala sploh pri fantkih.
Treba bo najt druge, to ni nič.
Lp Katja:sloncek:

lidia -> Nove pamperske (22.3.2005 8:13:20)

Jaz sem na splošno ugotovila še nekaj: vedno se dobi pri vsaki številki samo mini velikost, nisem še odkrila trgovine, kjer bi dejansko lahko izbiral ne samo med številkami, ampak tudi velikostmi znotraj ene številke.

A ma katera drugačne izkušnje v Ljubljani?

Anonimen -> Nove pamperske (22.3.2005 8:17:16)

Res je nove so zanič.
Prej ni bil nikoli moker čez pri novoh pa ja.

Tinna -> Nove pamperske (22.3.2005 8:19:27)

Mi smo vedno uporabljali Pampers total care pa niso nikoli premočile in zdržale so celo noč 12ur, ker ga ponoči ne previjam. Zdej pa sem probala te Pamperske Active pa so katastrofa! Vedno je ves polulan in tud kakanja ne zdržijo. Zato pa so tud naredili uno akcijo zbiranja točk za te plenice, ker so res zanič. No skratka probat smo mogli, da smo vidli kakšne so boljši. So pa povsod po trgovinah zdej samo te Pamperske Active. Upam, da bomo še našli stare dobre Total care.:)-

:sloncek::sloncek:

india -> Nove pamperske (22.3.2005 8:20:52)

Jaz sem jih kupila zdaj v Intersparu, pa sem zadovoljna, ko sem jih pa kupila v DMu,pa so se mečkale, grude so nastajale:zmeden::zmeden::zmeden:.
Kadar jih pa kupim v Avstriji pa so OK.:rozica:

lefairyon -> Nove pamperske (22.3.2005 9:11:05)

jaz jih pa sploh nisem kupovala, ker se mi zdi brez veze kupovat samo zato ker je novo in je zato "uau"...svojemu sinčku kupujem Hugies ali pa Lumpi odvisno od zaloge v trgovini...pa so še najboljše od vseh ostalih...nihče ni rekel da so najboljše nasploh...moj sonček jih ima rad pa tudi kvaliteta je na nivoju...pa nič ne prepuščajo...
lep pozdrav, nadi:rozica:

Urška* -> Nove pamperske (22.3.2005 9:15:22)

Tinna, tudi jaz uporabljam total care, pa so mi v dm rekli, da jih ne delajo baje več. Da so te nove nadomestile total care.:zmeden:

Z novimi pa nisem nič kaj preveč zadovoljna.

lp:)

Pupica -> Nove pamperske (22.3.2005 9:31:49)

Ravno zarad tega mi uporabljamo Pampers Fit Aktiv. Pa še smrdijo ne tako kot te polske:(

viv_ -> Nove pamperske (22.3.2005 9:49:09)

Tele active baby meni tut niso všeč... pa kar ene prah ali nekaj ven leti... Tiste total care so mi ble zakon!

Tinna -> Nove pamperske (22.3.2005 10:12:13)

Urška* a res, da ne bojo več imeli Total care?:((:((
Bi blo treba kakšno peticijo naredit a!:)-:)-
Joj sploh ne vem kaj bomo pa zdej kupovali. No ena mamica mi je priporočala naj uporabljam Pampers sensitive, ki pa se dobijo samo v DM-ju. Mi pa na našem koncu nimamo nobenega DM-ja. :((:(( Bo treba it enkrat na mesec pa v Ljubljano po plenice.:bravo::bravo: Vse za naše sončke! 9nebesa

:sloncek::sloncek:

Urška* -> Nove pamperske (22.3.2005 10:33:33)

Tinna, tak je meni rekla prdajalka, jaz pa sem jo samo debelo gledala. Sem prvič čula za to.

Ja, peticijo, ja.:)-:)-:)-

lp:)

Tiki -> Nove pamperske (22.3.2005 11:10:17)

Pri nas je isto. Niti najmanj nismo zadovoljni z njimi :( Smo prešli na Mullerjeve Baby dream in zaenkrat so super. Za ponoči imamo Fixis.

Lp

SAŠA -> Nove pamperske (22.3.2005 16:06:55)

Zeloooooooooooo slabe so.
jaz bom šla na P&G stran na njihov forum in vprašala,kako pa kaj je z njihovimi plenicami.Niso tako poceni,da bi jih kar tako v smeti dajala na eno uro.

Stran: [1]