|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krhki piškoti
21.10.2008 19:44:37   
malania
Zanima me, kje lahko dobim kakšen recept o dobrih piškotih. Takih krhkih, ki se kar stopijo v ustih, pa da jih je možno namazat marmelado. Gledala sem že na kulinariki... ampak me zanima če je katera od vas že preverila kakšen recept. Lani sem že nekaj receptov poskusila, ma niso bili nič posebnega dobri.

Hvala!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krhki piškoti
22.10.2008 7:43:33   
Anonimen
SKUTINI TRIKOTNIKI

Sestavine:
25 dag moke
25 dag margarine
25 dag skute
malo soli
1/4 pecilnega praška
marmelada za nadev

Moko, pecilni, margarino, sol in skuto zamešamo v testo in pustimo počivati vsaj pol ure.
Nato ga na pomokani deski razvaljamo na pol cm debelo in razrežemo  kvadrate(velikost po želji)
Vsak kvadrat na sredini nadevamo z marmelado in prepognemo v trikotnik. Dobro stisnemo.
Svetlo rumeno spečemo na 200 stopinjah.Še tople povaljamo v mletem sladkorju, pomešanem z vanilijo.
S tem testom se super dela.Ker ni noter sladkorja, ga lahko uporabiš tudi za blazinice nadevane s sirom, ali pršutom, ali mletim mesom.
Testo se kar topi v ustih.Jaz delam zmeraj z dvojno količino sestavin, ali trojno, ker mi jih mož sproti je.user posted image

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 9:00:50   
malania
Hvala kind lady!

Bom poskusila, čeprav že po receptu izgledajo slastni user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2008 14:05:40   
lotoska
Hvala za recept še v mojem imenu.user posted image

Vsak teden dobim domačo skuto in mi je že zmanjkalo idej kaj naj z njo, še posebej ker sem zadnje čase marmeladna odvisnica. No pa imam problem rešen.

< Sporočilo je popravil lotoska -- 24.10.2008 14:06:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 13:21:41   
dana
KL- ali bi namesto margarine lahko dala maslo? Jaz namreč za peko uporabljam v glavnem maslo.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 14:11:51   
CUKRČEK
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Dukati_-_Cekini-8208.html

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?