|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavod
20.10.2008 12:36:16   
Anonimen
Zivijo!!

Me zanima, če je katera bila na takšnem položaju kot sem jaz: julija sem se prijavila na zavod in sem sedaj na zavodu za zaposlovanje (službe trenutno nimam) in dobivam trenutno socialno pomoč.Ko sem se prijavila nisem povedala da sem noseca zato ker smo meli neki v planu vendar se to najvrjetneje ne bo izslo.Tako da zdaj se kar nisem javla da sem noseca,ali bi mogla,mi lahko potem kaj tezijo zakaj nisem prej javla?Za zaposlitev mi nic ne posiljajo ker sem jim nesla potrdilo da bom v kratkem dobila zaposlitev vendar za enkrat ne bo nic od tega.Socialno morem ta mesec podaljsat ker je tri mesece odkar jo dobivam.Pa zdaj ne vem,a bi blo kaj narobe ce povem da sem noseca,ubistvu bi mogla povedat,an?Sam me je strah da bi mi potem nekak ukinli socialno.A ma to kaksno povezavo? kako je potrebno potem urediti vse te zadeve na socialni in zavodu, ko zveš da si noseč?kdaj pa moraš potem to sporočiti na soc oz. nekaj v zvezi s tem starševskim dodatkom al kako že? Pa kaj bi se mi najbolj splacalo narediti da bi pobrala cim vec denarja.user posted image
če je katera bila v podobni situaciji oz. kaj ve o tem,prosim naj mi da cim vec informacij,ker sem trenutno cisto zgubljena.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavod
20.10.2008 13:55:11   
julika
kolk si pa noseča?pa ne bodo ti socialne ukinili.pa na zavodu povej, da si noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 13:58:08   
Anonimen
Noseca sem pa 7 mesecev,oz 28 teden nosecnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 14:05:43   
aleja
To nima veze če si noseča...jaz sem na zavodu rekla da sem noseča, na socialnem pa ne, ker se mi ni zdelo pomembno. če si na socialnem, je tvoje finančno stanje ogroženo in če si noseča, nisi finančno nič manj ogrožena, kvečjemu še samo bolj. Jaz sem v 17.tednu. to je moje mnenje, kak pa ima to urejena naša država, pa nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 14:16:53   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Noseca sem pa 7 mesecev,oz 28 teden nosecnosti.

sicer sem v 29 tednu...js sem na zavodu povedala ko sem bila v 10 tednu...ja rekla je da ni panike...ce bi mi, kar so mi, posiljali napotke za zaposlitev sem se pac javila na razgovor, ampak ko sem prisla na razgovor je kr hitro bil konec, ker so me vidli z trebuhom...drgac pa ni panike...ti si kr pejt lepo podaljaat socialno podporo...
ce te se kaj zanima pa vprasi

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 14:48:14   
Anonimen
Acitak,ali si bila ze kdaj zaposlena ali si v podobnem polozaju kot jaz,kajti jaz se nisembila nikoli zaposlena.kaj ti lahko pisem na zs?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 15:03:50   
julika
zdaj, ko boš šla na csd spet vlogo za socialno pomoč oddat,bo tako vidla, da si noseča.papire za porodniško in paket začneš urejat 60 dni pred porodom.lahko pa na csd-ju stopiš do gospe, ki je za to odgovorna in ti bo vse razložila.ker še nisi bila zaposlena boš dobila v času porodniške starševsko nadomestilo (180€).pa na svoji občini se pozanimaj če dajo kaj ob rojstvu otroka.kaj pa tvoj partner?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 15:23:31   
Anonimen
Moj partner ima sp.On ma vse postimano.Saj to je to ubistvu ko sem pisala gor,hotel me je zaposlit ker bi mu potem drzava dala 3700evrov ker je zaposliv osebo.vendar za to moras biti tri mesece na zavodu prijavlen da te lahko kdo zaposli.zdj ko je pa te tri mesece minlo so pa trenutno ukinli teh 3700 evrov ki jih da drzava spjucu,zato pa rajsi nisma tega naredila ker bi ubistvu mela samo stroske ko bi mi mogu ne vem kaj vse placevat,z tistim denarjem bi se pa nama drugace izhodlo.Za ta denar pa naj bi blo mozno spet da ti ga dajo konec decembra ali v zacetku januarja.

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 16:21:39   
acitak
anonimna...nikoli nisem bla zaposlena...js sem na istem kot ti...moj je zaposlen...sicer ni sp, ker dela v drzavni firmi...

nc se ne sekiri, socialna ti pripada tudi ce si noseca...

js sem papirje za CSD ze dobila in jih grem pocas urejat da mi dajo namesto porodniske-materinski dodaten...

nasa velenjska obcina pa da vsakemu novorojencu okoli 80 eur, za vaso obcino pa ne vem...

ce bodo dali decemra denar za katerega pravis..izkoristita to in naj te zaposli

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 16:26:47   
Anonimen
Acitak,ali bi mi lahko povedala ves postopek kako pa kaj ko imam kar nekaj vprasanj.Ti bom pisala na zs.Kdaj pa imas rok nosecnosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 16:27:33   
Anonimen
Ups kaksno bedarijo sem te vprasala,sej ti pise da januarja,pardon

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2008 20:35:34   
Naja30
Nič ne skrbi, le povej da si noseča in te bodo drugače obravnavali. Socialna ti pa vseeno pripada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2008 7:19:47   
PRVIČ MAMICA
Živjo.
Če te tvoj partner zaposli, ti bo pač plačeval prispevke (mislim, da za en mesec al dva , če si noseča že sedem mesecev), prikaže pa ti naj minimalno plačo, da bodo prispevki manjši. Ko boš šla v porodniško, pa ti tak država plačuje vse prispevke in ne tvoj partner, porodniška pa se ti bo vštela v delavno dobo.

Jaz mislim, da je tak najboljš, sploh če bo tvoj dobil denar od države za zaposlitev brezposelne osebe.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?