Anonimen -> zavod (20.10.2008 12:36:16)
|
Zivijo!! Me zanima, če je katera bila na takšnem položaju kot sem jaz: julija sem se prijavila na zavod in sem sedaj na zavodu za zaposlovanje (službe trenutno nimam) in dobivam trenutno socialno pomoč.Ko sem se prijavila nisem povedala da sem noseca zato ker smo meli neki v planu vendar se to najvrjetneje ne bo izslo.Tako da zdaj se kar nisem javla da sem noseca,ali bi mogla,mi lahko potem kaj tezijo zakaj nisem prej javla?Za zaposlitev mi nic ne posiljajo ker sem jim nesla potrdilo da bom v kratkem dobila zaposlitev vendar za enkrat ne bo nic od tega.Socialno morem ta mesec podaljsat ker je tri mesece odkar jo dobivam.Pa zdaj ne vem,a bi blo kaj narobe ce povem da sem noseca,ubistvu bi mogla povedat,an?Sam me je strah da bi mi potem nekak ukinli socialno.A ma to kaksno povezavo? kako je potrebno potem urediti vse te zadeve na socialni in zavodu, ko zveš da si noseč?kdaj pa moraš potem to sporočiti na soc oz. nekaj v zvezi s tem starševskim dodatkom al kako že? Pa kaj bi se mi najbolj splacalo narediti da bi pobrala cim vec denarja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] če je katera bila v podobni situaciji oz. kaj ve o tem,prosim naj mi da cim vec informacij,ker sem trenutno cisto zgubljena.
|
|
|
|