Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 11:35:53
|
|
|
|
Doll
|
tdravnik že ve kateri AB smeš.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 12:16:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem jemala Amoksiklav, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 12:38:48
|
|
|
|
Nezy85
|
Tudi jst sem jedla amokislav ki naj bi bili primerni za nosečnice ampak mi je plodek umrl,pa sem uprašala G ce je možno da od Antibiotikov pa mi je rekla da je možno ker je prve 3 mesece na najvišji ravni občutlivosti, torej na vse ali nič ali plod preživi ali umre tak mi je povedala G v bolnišnici, moj osebni zdravni kpa mi je reko da vrjetno ni od antibiotikov,sicer pa saj veste dekleta da smo si use različne in na vsako vse drugače vpliva!! LP Neži
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 14:42:51
|
|
|
|
suprmedo
|
pozdravljena tudi jaz sem bila noseča 6 tednov in sem zbolela. Imela sem veliko vročino in ful sem kašljala, ko sem šla k zdravniku pa mi je dala ospen. tudi v navodilih piše da ga nosečnice lahko jedo. verjetno ti je imunski sistem malo znorel.V saj pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 17:06:01
|
|
|
|
rija
|
jaz sem ga jemala v prvem tromesečju, katerega, se ne spomnim, je pa z malčkom vse ok
|
|
RE: ANTIBIOTIKI V PRVIH TEDNIH 20.10.2008 17:35:07
|
|
|
|
Inigo
|
ni panike! jst sm imela hudo virozo z gnojno angino. jemala sem 3 antibiotike hkrati... evo, danes imam popolnoma zdravega 3 mesece starega fantka! lahko si brez skrbi. zdravniki že vedno kaj delajo. upam samo, da si povedala da si noseča...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?