|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Merjenje trebuha
21.3.2005 7:18:05   
CIPRESA
Mene pa zanima kdaj ti začnejo s tem merjenjem? Meni G do zdaj še ni izmerila nič, pa tudi samam nevem od kje do kje to merite. ker vse pišete koliko imate obseg trebuha, jaz pa o tem še ne vem nič, niti nimam nič napisano v materinski.

En sončni pozdrav od CIPRESE:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Merjenje trebuha
21.3.2005 8:14:45   
bobek05
Jaz si ga merim kar sama. Vzamem meter in si zmerim obseg okrog popka...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Merjenje trebuha
21.3.2005 9:05:13   
taška30
Meni ga je G začela meriti tam okoli 25 tedna. Ampak to ni merjenje okrog trupa, kot si meri bobek, ampak od sramne kosti (sp. del maternice) do zg. dela maternice (nad popkom), se pravi meter raztegne le spredaj po trebuhu. In tam od 25. do 35. tedna naj bi cm, ki jih izmeri, približno ustrezali tednom nosečnosti, se pravi so od cca. 25-35 cm.
Pri meni je sicer ves čas 1 cm manj kot je tednov, pa je to povsem v redu. To je bolj zastarel način spremljanja nosečnosti, ne povsem točen, ampak ga G pač še vedno izvajajo...
LP, Taška :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Merjenje trebuha
21.3.2005 11:47:43   
ninocka
men ga je zmerla že na 2. pregledu oz. 1 redni pregled - od sramne kosti pa do popka. sicer ne vem kaj je zmerla, ker nisem mela nobenga bušija, ko sem ležala, se mi je še not posedu ;)

LP, :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Merjenje trebuha
21.3.2005 13:05:48   
SU
Meni ga ni merila nikoli in predvidevam, glede na to, da je "D-dan" že zelo blizu, da tudi ne bo. Očitno to ni tako nujno. Sicer pa sem ga merila nekajkrat sama.
LP, Saša (37,1/7)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Merjenje trebuha
21.3.2005 14:14:17   
Janika
meni ga meri na vsakem pregledu G. Lezem in nato z metrom od sramne kosti. Pravi da s tem ugotavlja velikost maternice, do kam sega.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Merjenje trebuha
21.3.2005 14:26:13   
pravljica
ja, doma si merimo predvsem obsek okoli trebuha pri popku (jaz si še nisem, ker nimam šivilskega metra :zmeden: - mater kak izgovor), G pa mi meri od sramne kosti do vrha maternice...ona ve kje je to, jaz je ne čutim (pri 23 t sem imela 22 cm)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?