|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v stegnih, zadaj
14.10.2008 11:35:24   
Anonimen
Sem v 18. t, doma zaradi astme, zadnje dni pa me takooooo bolijo noge, kolki, za znoret. Sama pripisujem to negibanju, a vseeno.

Stegna, ritnice me prav pečejo, vse do podkolen, proti večeru pa me grabijo od kolkov pa do podkolen tudi krči, najbolj zaboli pod kolenom. Da pa vse še ni dovolj, mi zateka celo mednožje in pasje boli.

A še kateri tako in ali obstaja kak naravni gel za masiranje, ki je dovoljen, da bi malo to bolečino v nogah ublažil.

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v stegnih, zadaj
14.10.2008 11:42:21   
smigli
Pozdravljena, ja to so mi dobro znane bolečine, ker sem jih tudi jaz imela med nosečnostjo. Zdravnica mi ni znala nič svetovati, zato sem pa sama ugotovila, da mi najbolj pomaga vsakodnevno gibanje, sprehod v naravi in predvsem prha izmenično toplo/mrzla. Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 12:22:52   
Anonimen
pozdravljena, za krče je dobro zdarvilo

- banano,
- oreščki ali
- tamalo žličko sloli v vodo in popi.

In kerči izginejo, testirano.  

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 13:00:41   
Naja30
Poskusi spit magnezij ali donat. Te bolečine poznam, ko te kar trga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 13:50:02   
acitak
Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni.

masaza more bit res nezna...moja sestricna je pred kratkim opravila tecaj masaze in tam so jim odsvetovali masaze nosecnic ker lahko pride do prezgodnjega poroda, ker z masazo je cirkulacija krvi hitrejsa in to baje ni dobr...js bi na tvojem mestu rajs upostevala nasvet od SMIGLI pred masazo...gibanje in prha user posted image
pa upam da bo cimprej bolje

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 16:01:54   
lotty4
Počivaj z dvignjenimi nogami,podloži jih z blazino, naj ti bo toplo. Se pa veliko veliko gibaj, tudi križ, delaj premike v levo in desno z boki, pa naprej in nazaj, ker ti lahko tudi vretence pritiska na živec.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako pereze dojenčkova oblačila?
Sadrika

Kako perete dojenčkova oblačila?

Ločeno od ostalih oblačil (46%)

Skupaj z ostalimi oblačili (54%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!