|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina v prsnem košu
10.10.2008 18:14:43   
Anonimen
a je imela katera bolečine v prsnem košu, med prsi ko je tist trikotnik?že od včeraj imam bolečine v tem trikotniku.sem pa v 32. tednu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina v prsnem košu
10.10.2008 18:47:55   
gbranka
to je verjetno od pritiskanja maternice na predpono, želodec...
glede na moje izkušnje z bolečinami v želodcu... bi rekla, da je to od želodca.

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 21:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gbranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2008 0:59:11   
Polynesia
Bodi pozorna še na zatekanje (posebaj roke in obraz) in visok krvni tlak, ponavadi se pojavi tudi taka bolečina kot si jo opisala oz. pod desnim rebrom, kar je znak preklaampsije.

Lahko pa da ni nič, samo bodi pozorna na te zadeve.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2008 9:11:22   
ema111
Jaz bi tudi rekla, da se raje pojdi pokazat gin., ker če te začne tiščat v žlicki je to lahko znak prezgodnjega poroda.
Naj gin.preveri in boš mirna.

Želim, da ti bolečina mine in bo vse vredu, da bo otroček s tabo še nekaj časa.user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2008 13:24:13   
Anonimen
hvala za nasvete.sem še včeraj klicala dežurnega zdravnika.mi je svetovala naj vzamem lekadol in če ne bo minilo, se naj pridem pokazat.sicer mi je bilo čez kakšni 2 uri dost boljše, tud na boku sem lahko ležala.občasno še pa začutim čisto rahlo bolečino.pod desnim rebrom pa me nič ne boli.niti ne zatekam.bom pa počakala do večera,če bi me še slučajno kaj bolelo,se bom šla dežurnemu pokazat.  

(odgovor članu ema111)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2008 13:02:34   
mamikb
Jaz bi ti res svetovala, da se greš pokazat ginekologu, doma si lahko že pomeriš pritisk, če te stiska v žlički, težje zajemaš zrak se ti zna zgodit tako kot meni, ki sem rodila po skrajšanem postopku v 30. tednu...

Verjetno ni nič resnega, a preverit nič ne stane.... srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?