bolečina v prsnem košu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> bolečina v prsnem košu (10.10.2008 18:14:43)

a je imela katera bolečine v prsnem košu, med prsi ko je tist trikotnik?že od včeraj imam bolečine v tem trikotniku.sem pa v 32. tednu.

gbranka -> RE: bolečina v prsnem košu (10.10.2008 18:47:55)

to je verjetno od pritiskanja maternice na predpono, želodec...
glede na moje izkušnje z bolečinami v želodcu... bi rekla, da je to od želodca.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.10.2008 21:50:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Polynesia -> RE: bolečina v prsnem košu (11.10.2008 0:59:11)

Bodi pozorna še na zatekanje (posebaj roke in obraz) in visok krvni tlak, ponavadi se pojavi tudi taka bolečina kot si jo opisala oz. pod desnim rebrom, kar je znak preklaampsije.

Lahko pa da ni nič, samo bodi pozorna na te zadeve.

ema111 -> RE: bolečina v prsnem košu (11.10.2008 9:11:22)

Jaz bi tudi rekla, da se raje pojdi pokazat gin., ker če te začne tiščat v žlicki je to lahko znak prezgodnjega poroda.
Naj gin.preveri in boš mirna.

Želim, da ti bolečina mine in bo vse vredu, da bo otroček s tabo še nekaj časa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: bolečina v prsnem košu (11.10.2008 13:24:13)

hvala za nasvete.sem še včeraj klicala dežurnega zdravnika.mi je svetovala naj vzamem lekadol in če ne bo minilo, se naj pridem pokazat.sicer mi je bilo čez kakšni 2 uri dost boljše, tud na boku sem lahko ležala.občasno še pa začutim čisto rahlo bolečino.pod desnim rebrom pa me nič ne boli.niti ne zatekam.bom pa počakala do večera,če bi me še slučajno kaj bolelo,se bom šla dežurnemu pokazat.  

mamikb -> RE: bolečina v prsnem košu (12.10.2008 13:02:34)

Jaz bi ti res svetovala, da se greš pokazat ginekologu, doma si lahko že pomeriš pritisk, če te stiska v žlički, težje zajemaš zrak se ti zna zgodit tako kot meni, ki sem rodila po skrajšanem postopku v 30. tednu...

Verjetno ni nič resnega, a preverit nič ne stane.... srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]