|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močenje postelje
10.10.2008 8:40:59   
pikapaka
Moj mali sonček je suh ponoči že od 2,5 leta. Bilo braz problemov.
Zadnje čase pa je začel močit posteljo.
Danes ponoči naprimer celo 2 krat. star pa je 4 leta.
Če ga ponoči zbudim in ga dam lulat potem je v redu, drugače pa ne zdrži do jutra.
Kakšna ideja, da bi se mu življenju kaj posebej spremenilo ni, ves čas sva približno na istem.

Ne vem kaj naj ga ponoči budim ali kaj.

Hvala za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močenje postelje
10.10.2008 8:52:44   
BrankaO.
naša je bila tudi tako...hitro suha-čista zdaj pa eno leto se že boriva z istim problemom...
poskusile sva že vse mogoče,tudi pitje samo do 17.ure vendar se včasih vseeno zgodi!!!
tudi mene zanima mnenje drugih,če katera ve kako še pomagat!!!!
lp

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu pikapaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 9:58:02   
zmajči25
Moja tamala ima 2,5 let in je nekje od aprila meseca suha podnevi in ponoči. Sedaj, ko je začelo biti bolj mraz pa mi je začela močit posteljo. Verjetno zato, ker se ponoči odkrije in jo potem zazebe in se polula. Rešitev sem našla v tem, da jo ponoči enkrat okoli 2. ure zjutraj (si našitmam budilko, ker če ne se ne zbudim) dam lulat in je potem OK. Druge rešitve zaenkrat nimam.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 10:15:27   
pikapaka
ja to je ena od rešitev, samo nekje sem brala, da to ni v redu, da se jih budi, da bi morali sami se zbudit.
ja verjetno ne bo druga pomagalo.
Pitje zvečer omejujem samo sedaj poje veliko mandarin pred spanjem in to tudi povzroči lulanje.

ne bo drugega kot, da ga ponoči dajem lulat, samo kaj ko včasih zamudim.

Glede tega, da bi ga zeblo ne vem če je pravi razlog.

Še kakšni predlogi

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 11:23:31   
karin412
Ko sem bila na Pediatrični zaradi ledvičnega refluksa, je bila tam ena punčka, ki je najprej tudi kar naenkrat začela lulat ponoči v posteljo. Mama je rekla, da ni vedela, kaj je, ko pa so dali urin v analizo, je imela vnetje mehurja.

To je ena od možnosti. Kaj pa če bi bilo psihično-samo mislim, da bi moral biti velik šok (recimo smrt v družini, ker poznam en tak primer).

(odgovor članu pikapaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?