|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 9:30:45   
Lu
Ojla!

Sem nas prestavila višje. Kar hitro pademo tam nekje na 3 stran. Smo vse tako pridne z pisanjem, ni kaj ;)

Spacey a je že kaj???

Dolina jaz sem imela Kina samo enkrat s seboj pa še to samo za malo turco in ne skoz na povodcu. Saj je kar šlo no, ampak je tako raztresen zadnje čase, da hoče kar vlečt kar prej ni. Ja bo treba spet malo vaj iz šole ponovit.

No včeraj smo uspešno opravili vse nakupe in prišli domov ravno, ko se je Maja zbudila:bravo: in potem hitro malica. Sem pa pojedla iz McDonaldca eno višnjevo pito in mi je tamalo zvijalo od 18-00. Bogi revček. Samo na joški ji je bilo OK, a men so skoraj odpadle zato sem se udala in ji dala čajčka za pit kar po flaški. V tretjem poizkusu ji je uspelo. Upam, da mi bo treba čim manj uporabljat flaško zdaj od začetka.:(

No ponoči je bilo potem zopet OK, hvalabogu. Zdaj pa spet dremucka tale moja prinčepesa.

Ja sva imeli pa včeraj prvi pomenek, he he. Pa smejale sva se tud. Joj kok je to lušten. Začela je poslušati tudi že pojočega sončka. To ji ponavadi zavrtim, ko se previjamo.

Danes zvečer imamo na vrsti kopanje. Jaz jo bom kopala kar na 2 dni. Mislim, da je to čisto OK. A ve vsak dan kopate svoje :duda:? Sem pa danes jaz na vrsti in babica bo kontrolirala? He, he kot nekakšen izpit, a ne.:)

V album sem dala novo fotko in sicer njene prve čeveljčke. A niso cortkani? Jih je stric prinesel.

Kako ste pa kaj mamice? Jaz sem kar v redu. Mi zelo prav pride ker moja mami še kuha, in fantova mi še obleke pere. Tako imam res cel čas samo za Majo. Da bi me skoz tako razvajali :bravo: Se človek zelo hitro navadi.

Jah nič. Se bom oglasila še kaj popoldne, če bom utenila. Saj veste na 1. mestu :duda: in potem enostavno nimam časa za druge stvari.

Lepo se imejte.

lp Lu in Maja:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 9:47:39   
mala maja
Hojla!!!

Lu lepo da si nas prestavila malo višje.:bravo::bravo:
Joj kako ti zavidam da ti še pomagajo. Meni so tri dni, včeraj pa je naš lepo zjutraj odpeljal Lukca v vrtec in šel smučat, popoldan pa na vikend. Jaz naj se pa znajdem sama kakor vem in znam.:(:(:( pa še Benjamina mi je pustu. Hvala bogu da ni mel veliko domače naloge in da je zvečer padu v posteljo.

Ja jaz sem tud včerej mogla nekej pojest, je bil Nik celo noč na joškicah in zjutraj fuuullll pokakan. Mu bom zdajle kar Hipp-ov mlekec dala. Mami nima nič ker jo je :zmeden:spraznu:zmeden:.

Spacey a se kaj dogaja?????? Glede na to kar si opisovala bi rekla da se že cartate.9nebesa9nebesa9nebesa

:fis: joj ti se mi pa kar smiliš. Te bodo matrali. ampak bomo pesti držale vse da bo čimprej mimo in da bo čimanj neprijtno.

Mina1, Dolina pa ostele kako ste kaj????

Joj jaz moram it mali spet nekej čivka. Sem se preveč hvalila da je priden :hudicek:.

No pa saj bo. Mogoče ga res nekej šraufa al pa je lačen da ni dovol dobil.

LP mala maja v :kuza::kuza::kuza: proti spalnici

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 9:55:40   
Mina1
še jaz na hitro, predno se piškotek zbudi:

Včeraj na sprehodu me je totalno prepihalo in spet je bolela glava. Pa ribico sem tudi srečala:)

Je bilo pa spet hudo s krčki včeraj od cca 15:00 pa vse tja do poznega večera:(. V rokah nimam nič moči in ga komaj nosim, pa tako drobcen se mi zdi:zmeden:

Smo se tudi kopali v čebričku, ampak ni bilo ravno uspešno, ker sem bila vsa sključena nad banjo in sem ga komaj lovila, čeprav sta mi pomagala in moj in mali firbec (naš 3-letnik). Je potem mali jokla 100/h in ni in ni hotel zaspančkati. Sicer pa vaja dela mojstra, a ne;)

Danes gremo spet ven seveda, upam samo, da ne bo pihalo. Še dobro, da imamo Dreami košarico, v lupinici na takšnem vetru:zmeden: Drugače pa tale Dreami košarica in moje troganje v 4. štuk, mi bodo roke odpadle, komaj nosim gor. Voziček drugače pustim dol v avtu, vsaj to.

Moj "gospod" je šel danes smučati (po dolgem času namesto bordanja) in to danes, ko ima očetovski dopustek. Ah ja...kaj pa čem, naj gre.

Kako ste pa ostale, razen Lu in male maje, ki sta se že pofočkali;)

pa-pa Mina1



(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 9:56:02   
Dolina
Sem kopirala od zadaj:

Jutro,

u, Spacey mogoče se pa dogaja. jaz ti ne bi vedla povedat, ker moj porod je bil v štirih urah fertik. Ob pol dveh ponoč mi je vodoa odtekla in takoj popadki na 3 minute tko, da sem komi spakirala za porodnišnico (še vedno nisem mela nič pripravljeno) in ob treh sem bla v porodnišnici ob petih v porodni sobi in 5:36 smo rodili našo pupiko. Bom pa mal ponagajala mali maji : mene so popadki bolel (sploh pa ta zadnjih par in ko je bila glavica zunaj, sm mislila, da bom kr umrla tam na mizi ). Pol, ko je bla pa cela zunaj in ko so se popadki nehal, pol pa skor takoj vse pozabiš. Spacey, ne bit huda, ker te še čaka porod - ampak vsaka ima svoj prag bolečine in moj je očitno (čeprav si nisem mislila) bolj nizek.
Ti pa držim pesti, da boš res šla čim prej rodit, ker je to že kar mučenje, kar se ti dogaja. za lepši dan!

Joj, punce, mene pa začnejo popoldan vedno tko oči bolet. Poetm pa še glava in mi je prav grozno. Pol sem pa tečna. kaj naj, da me ne bodo bolele? Tv gledam glih ene pol ure na dan, na RR sem tud slabo urco, berem pa slpoh ne več, ker me tko bolijo.

Pa bradavice me ščemijo, včasih pa cela joška boli (pa ni trda, pa nimam vozlov, kr mal se zmisli, in me boli :grrr.

Tanaja, za vaš red in spanje. Zoja še kar spreminja urnik tko, da ne vem točno, kaj me čaka. Ampak ponoči imamo na srečo tud bolj mir (2-4x se dojiva). Mi pa noče kupškov podirat, pol se pa zvija ene pol ure v posteljci.

Joj, fiši, kaj se ti to dogaja? jaz upam, da se bo vse uredilo in da ne boš rabla it na tist grozen postopek. Uf, groza. Jah, šola je pa pač obvezna. Smo dal vsi to skoz. Še mal pa boš šla na faks, pa bo drugač.

Mejte se lepo, grem našo na travo pelat za minutko, ker Zoja glih spančka.
Aja, a slučajno katera najde čas za hišna opravila - jaz mam že tko umazan, ampak enostavno ni časa, da bi sesala in pomivala.

Lu, kako je blo pa v šopingu?

Zdej pa res šibam...

pa pa Dolina&Zoja&

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 10:00:33   
Dolina
A če kopiram, se pa tile smileji nič ne vidijo. :(

Mina1, jaz tud ne vem, kako bomo kkopali, ker je majhna kopalnica in banjice nimam kam postavit razen na našo banjo. Ta je pa nizkooooo.... Uf, bo križ trpel.
Midva sva tud v mansardi (3. štuk) in sm se tud namatrala včeraj, ko sem košaro in Zojo gor in dol nosila (za sprehod) :( Kriza.

Zdej pa šibam, :kuza: že čaka za ven...

pa pa, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 16:08:07   
spacey
Helou!

Še vedno v enem kosu...včeraj šlo vse skupaj mimo, ko sem se ulegla in šla počivat. Je pa to verjetno nek začetek, upam! Noč je pa bila naporna, tako me vse boli ko vstanem iz postelje. :( Komaj čakam, ker sem res že naveličana, pa nisem mislila da bo tako hudo. V bistvu če mi nebi tako noge zatekale in zdej že cela ful zatekam, bi bilo še znosno, tako pa... :zmeden: :grrr:

Punce men gre tko na živce k me že vsi klicarijo in sprašujejo če je že, pa kdaj bom šla oz. kdaj mislim it... :grrr: :hudicek: Kot da je od mene odvisno!! Če bi bilo po moje bi bilo že zdavnaj za mano. :)-

No danes sem opravila še zdravniški pregled, ker mi jutri preteče vozniška in pol ne vem kdaj bi imela čas it narest. Če pa me čez vikend še nič ne preseneti, pa v pon. skočim še na upravno dvignit izpit in pol sem res rešena. :bravo: No tko, zdej pa po eni strani ne smem še it, po drugi si pa neskončno želim. :zmeden:

Imam pa en problem...prosim za pomoč.
Nameravam it rodit v Postojno, ampak ko me tako zvija kot me je včeraj bi najraje šla na pregled in CTG vendar v Izolsko porodnišnico (da vidim če gre že zares) me je pa strah da me kar tam zadržijo. :zmeden: In to je zadnje kar si želim. :(( Zdej pa, da se bom vsakič iz Pirana v Postojno vozila, pa glih bankrotiram saj nismo glih pri premožnih. :ups: :zmeden: Kaj naj naredim, kaj mi ve svetujete?

:fis: kaj se to s tabo dogaja? Kake težave imaš to, upam da ni tako resno kot si opisala in upam, da se ti stanje izboljša da se izogneš tistim tako neprijetnim terapijam. Držimo tačke in pestke zate. Eno veliko :torta: samo zate.

Mamice...povejte mi prosim kaj ve jeste za glavne obroke in česa se izogibate in kaj si želite, pa je strogo prepovedano? Lepo prosim, mene to tako skrbi kaj bom lahko sploh jedla, ne bi pa rada :duda: škodla s kakimi lušti in pol gledala kako se zvija in joka. :zmeden:

No toliko za zdej, ker me že tako noge bolijo, da sem primorana jih dat malo v luft. Se beremo kasneje...

Papa;
P 9nebesa še 3 dni

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 20:10:51   
Anonimen
Hojla od izgubljene :fis: :)

Sem pred dobre pol ure šele domov prišla od zjutraj..:ups: sam sanjsko pogledam..pa naprej pišem..:) hočem reklame....:)- Jes, reklame so :)-

No u glavnem...sem bla zmenjena s sošolkama da gremo popoldne v mesto, pa je vse skupi jasno padlo v vodo in sem Anji(sis1) poslala sms, da greva v Preddvor:) In me je prišla iskat v šolo, sem ji rekla, če greva na morje, sva poklicale še sestrično, šle papt v McDonald's, na hitro še v H&M, ker sva bile ravno tam..in komaj našle avto. Prideva v garažno hišo in avta nikjer. pa greva nazaj (v napačno smer jasno)..avta nikjer. Pa glih tam, k je A. misnla, da sva parkirale je bil tist parkplac prazen..in takoj panika..in še začnejo po zvočniku...lastnika renault clio bele barve..shit..z registrsko oznako Lj..in ni bil naš:) In sem rekla ma dej, greva najprej vs epogledat če ga pa ni naju bo fotr ubil:ups:...in ga JASNO najdeva:) Sem čist znorela in rekla naj si drugič zapomni, kje parkira:ups::)- In potem sva šle po sestrično na Rudnik (je prišla z busom iz Grosuplja) in smo šle v Preddvor...eno uro smo s evozile..in v avtu je blo vroče za znoret! Pa vse v balerinkah, jst še v čist kratki kikli:)- in oranžnih najlonkah in majci (jasno, z namenom:)- in me POVSOD vsi tko gledajo, kt da bi z Marsa padla..obup!:grrr: ) in tam okrog jezera pa mal blatno a ne:ups: Pa pol smo se seveda še mogle slikat..še čakam na slikce :) in potem smo šle na torte v Kranj. In se full zabavle. Potem pa v Lj na postajo, da je šla sestrična spet na bus in domov.:) Zabavno skratka in velik boljš, kot pa d abi bla cel dan na računalniku:)

Tko, full se mi je dogajal dones:) Jutri sva pa z Anjo spet same, ker gresta oči&mami na Dolenjsko, ker je babi spet bolana, Maja (sis2) je pa v Pragi do nedelje ponoči:) Cel žur! Sam foto je na žalost z njo :(( Jao kakšni so teli tipi pr sanjski ženski..jao jao!

Hja, kar se pa srca tiče pa ne bo nič boljš tko da se temu, vsaj MR, ne morem izognit:ups: Na žalost. Bomo pa vsaj vedli, pri čem smo:zmeden: Čeprav mi trenutno nič ne manjka:ups::)

Jao, tale 18letnik pr sanjski..:)- LOL. (ja ja, gledam zraven:)-)

Vidim, da se vam tut full dogaja:) Lu, M. je mogla it nazaj v prodnišnico, ker je full krvavela in je niso dovolj ščistli, tko da je mela še čiščenje:grrr: En mesec po porodu:zmeden:

Drgač pa, mali :duda: od Mine1, VSEEEEEEE NAJBOLJŠE ZA PRVI MESEC!!!:love::love::love:

lp,:fis:

Tega Mattea pr sanjski pa poznam:)-

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 20:11:06   
Anonimen
A sem dost napisala?:)-

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki ( 3.del)
18.3.2005 21:09:37   
Lu
Fiša sem zvedla ja. Boga ni kaj. Samo da bo čimpreje mimo.

Zelo hitro si napisala, 1 minutka:bravo::bravo: cel roman.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 11:14:42   
Dolina
Jutro mamice in nosečke in fiša,

joj, kaj se dogaja Mini1? Boga. Upam, da je vse v redu in da bo kmal doma. Kakšna malomarnost od zdravnikov (al babic). :hudicek:

Fiša, dost si napisala. :)-:)- Pa kako ti to rata, da še tv gledaš zraven? :)-:)- U, si pa uživala.
Jaz bom mogla tud na kak izlet, če ne se mi bo po pravici povedano, utrgalo doma! :(:((:(( Skoz iste stene, vsakič si Zoja mal drugačen urnik zmisli, :kuza: teži, ker smo skoz doma, pa še Zojo ji ne pustim lizat, ... V glavnem za ****. Moj možek pa pride lepo iz službe, prelista časopis, si kej za malco naredi, potem popoldanski počitek, mal tv bul, pa pelje :kuza: na sprehod, pol pa na plesne (2x na teden), ... Se mu gode. Šele ko sem že čist živčna, ker ne vem zakaj ta mala joka, jo pa vzame, pa pocrtlja. :grrr: Pol me pa sprašuje zakaj sm slabe volje? :hudicek: A sm nesramna, če sem jezna na njega?

Drugač me je pa dons Zoja tko lepo pogledala zjutraj, da sm se kr zjokala od sreče. :love::love::love: Ampak smeji se mi pa še ne. Sam sama seb se, al pa v spanju. :)-:)-

Kdaj hodte kej spat? Jaz grem takoj, ko Zoja zaspi, da se tud sama mal naspim. (včasih že ob devetih - kot bi bla sama otrok :)-:)-) Tko, da kazka filma že nisem vidla od poroda.

Joj, Spacey, to s hrano je kar zoprno. Eni pravijo naj ne komliciramo, pol pa bereš, da ta mala lahko dobi alergije... Pol pa nehaš jest. Čokolade ne smeš, pa oreščkov, pa svinjine in suhih salam (lahko pa kraški pršut). Punce, a lahko kuhano šunko?
Pa agrumov ne smeš, grozdja in hrušk tud ne, stročnic in zelja ne, pa ne preveč mlečnih izdelkov. Več se pa ne spomnim.

Fiši, a je za kej ta sanjska ženska? A se bosta una dva iz sanjski moški res poročila? :ups:

Zdej pa grem mal jest, ker sm non stop lačna. :(

Mejte se, pa pa Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 11:22:24   
Anonimen
Neee, Dolina, ne Mini1...ženi od sestričninega bratranca:)-, ki jo Lu pozna:)

Ja, je blo fajn včerej ja..sam bo pa dones tolk bolj dolgočasno. Ker ni sonca, Anja noče nikamor in gleda skoke že celo jutro, prej so še iz PeK klical, mam že 19.4. MR:(( Sem že čist znorela, ker mi mami ni povedala vsega..in tko še zmeri ne vem, kaj me čaka:hudicek::grrr::((

Potem sem pa mogla čakat na računalnik še eno uro, ker je A. gledala še neko nadaljevanko+skoke..obup.

Pol pride Sibil v LJ, samo šele po kosilu verjetno..do takrat se bova pa celo midve z A. kam spokale. Ker jst nočem bit doma, s sošolkami se mi pa ne da it ven.

Ah ja, pa še učit se moram:((

Zdele bi enga fajn :duda: mal crklala pa se z njim igrala..pa ni nobenga okol mene :((

lp,:fis:

Aja, sem dala fotke od včeraj gor..če katero zanima, naj piše na privat za geslo:)

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 11:54:56   
atinav
Ojla punce!
No da se še jaz malo javim...ja blagor tebi Lu da imaš še vedno tako pomoč...pri meni se je žal nehalo...mož je začel hodit v službo:((...drugi teden bo še težje, ker bo delal popoldne, pa še vikende skoraj vse dela...tko da sva z našim :duda: kar dosti sama. No sreča da imam saj mami blizu, pa mi ona dela družbo ko sva zunaj...za druge stvari jo pa niti nočem preveč moriti...pač raje sama postorim gospodinjska dela...pač koliko mi rata:ups:.
Mi pa gremo v ponedeljek prvič po nakupih z našim Tianom...komaj čakam...upam da bo vse OK.
Ponoči je pri nas tud zaenkrat še OK..pač naša:duda: hoče mamino joškico na tri ure...kar se mi zdi vredu:ups:.
Kako pa kej vaši malčki ponoči?
Evo toliko na kratko.
Lep dan!

papa
:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 14:31:10   
mala maja
Hojla

Kako ste kaj?? Ste ve tud tako :zaspan: kot jaz???
Naš mali ga je ponoči sračkal :zmeden2::zmeden2: ni hotel moje joškice pa skoz je prst vleku da je lačen :zmeden::zmeden:. tko da smo ponoči mlekca v flaško štimal ;):ups:;) in ko je mali lump pojedel je spal naprej.

je pa ena slaba stran tega da ma mamica občutek da ji bo razgnal joškice :hudicek:. Upam da se bo kmalu zbudil.

Drugače pa je pri nas vse po starem. Vsaj tavelka sta pridna in se sama zamotita.:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

Aja punce a kdaj berete stare debate na PN ko ste bile še :nosecka: ali pa na forumu zanositev in ovulacija???
Jaz sem jih včerej. Sem se kar malo smejala.

LP mala maja

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 18:11:59   
Dolina
Ojla,

naša je končno mal zakinkala. Upam, da bo trajal.... :)-

A mi lahko katera razloži tole s kupčki in bruhanjem (al polivanjem - sej ne vem v čem je razlika): zanima me namreč zakaj še vedno mal bruhne, kadar podreva prav lep kupček :ups:? In zakaj še eno urco po dojenju (ker je popoldan itak ful pokonc) mal zakašlja al pa kihne al pa kolca in zraven še mlekca ven pobruha? A to pomeni, da se je najedla in gre odvečno mleko ven? Težava je namreč, da je popoldan zelo razdražena in se kar joka, pa prste tlači v usta in podobno, kot bi bila lačna, čeprav sem jo podojila. Pol pa to bruhanje in je ne upam dat nazaj na joško (kjer se čist pomiri, al pa na rami, samo ne za dolg), ker včasih pa vse pobruha in se morava obe preoblečt.

Aja, fiši, napaka v komunikaciji. Mina1 sori, sm te zamenjala.

Jaz skoraj, da ne grem na PN. Včasih mal pokukam. Ker itak ni časa.
A vi čakate, da se vaše :duda: zbudijo in greste na sprehod in po nakupih, al jih oblečete, ko bi šle tud če spijo?

O, zbudila se je. Nč ne bo trajal. :( Grem...

Mirno noč, :rozica::rozica:

pa pa Dolina&Zoja

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 19:11:27   
Lu
Čer!

Tudi pri nsa smo komaj zaspali.:bravo: Ne vem kaj ji je danes. Čez noč je bilo Ok. Danes smo si malo privoščili in smo spali do 11-ih. Ja kar dolgo ni kaj. Potem smo pozajtrkovali, pokofetkali in odšli k atu v službo peš in nato še do moje tetke, ki se drži stogega pravila da pred 1 mesecem pa ne na obisk in potem še na pijačko in nato domov. Domov smo prišli ob 14.30 in od takrat je bila Maja budna :)- Mislim, da jo nekaj napenja revco. Sem spila kar otroški čaj. Upam, da ji bo kaj pomagalo.

Dekelta tiste ki še nimate albuma. Kdaj ga mislite narest??? Mene tok firbec matra. Jaz non stop nekaj v albume dajem.

No včeraj sem prvič kopala našo Majo. Proti koncu je začela jokat, ampak se je hitro pomirila. :bravo: jaz. Mi je kra šlo moram rečt. Joj punce in veste kako mi potem spi. Sem rekla, da jo tudi vsak dan kopam samo da bomo ponoči spal. No na 2 dni jo bom kopala.

Po omarah sem delala že čistko, saj so Maji ene cotke ž premajhne:zmeden: ampak jih imam še vedno veliko :)Ja kar raste. No v pon. bo že 1 mesec stara :bravo:

Moj dragi pa dela še zdele tako da smo sami doma ( Maja, :kuza: in jaz ). Aja mi je šel še kavbojke zamenjat, ker so se tako raztegnile, da so mi zdaj prevelike. Upam, da jih dobi.

Tako. Jutri se pa zopet oglasim. Če bo Maja pustila.

Čimbolj mirno noč želim vsem skupaj.

lp Lu in Maja:racka:


(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 19:13:47   
Lu
Ker hitro tipkam imam zato kar nekaj pravopisnih napak. Sorry :)- Ampak saj veste kako dagocena je zdaj vsaka minuta ;)

lp Lu

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 20:09:41   
mala maja
Hoja!

Mi smo se danes že pofočkali, amo jaz imam še dva vprašanja????

Prvo je a kera pogreša Spacey:ups::ups::ups:?????

Drugo pa je koliko časa po produ ste krvavele(sej veste čišča pa to)-sej vem da je pri vsaki drugač;);), sam jaz po 10 dneh še vedno full krvavim:ups:, zdele sem dobila pa še take hude krče kot pri M da me prav mal skrbi. Še bol ko je :fis: omenila za bratrančevo ženo. Prej sploh pomislna nisem na to.

Aja drugač pa naš Nik sam spančka, je pravi :angel:
A tvoja Lu bo pa stara že 1m :bravo::bravo::bravo::bravo:. No je pa našmu tud velik premakhnega ko je bil pa 55 dolg. Dobr da sodelavec čaka(ma še 14dni9nebesa) pa bom kar nemu nesla-sej enih bodijev sploh ne obleče pa so čist novi.

Lp mala maja

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 20:10:59   
mala maja
:fis: sory mal sem zabluzila:ups::ups:. Pa sej veste zakaj se gre

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 20:14:30   
Anonimen
No, da prvo povem glede Spacey. Danes se je meni javila na privat, tko da je ok, sms-a pa tut še ni:)

Pa da te popravim :) Ni žena od bratranca ampak od sestričninega bratranca žena:)-:)-:)- Hehe..no, sje itak ni važno;)

Gledam Viktorje zdele. Se pol oglasim bolj na dolgo, ko vse pokomentiram:)

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 20:15:08   
Anonimen
Hehe, ni panike :) Nisem vidla tvojga komentarja k bl poča stipkam k gledam še TV zraven.

Tabu! Poles! Tabu! Poles!

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Naši sončki ( 3.del)
19.3.2005 20:20:03   
mala maja
:fis: Ja viktorji ja:bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz sem pristala na RR ker smo me pregnal od TV-jev
:hudicek: 2 mamo pa se ne mormo zment kaj bomo gledal.

maledva gledata SE ZGODI, naš pa en film :zmeden:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?