Dolina -> Naši sončki ( 3.del) (19.3.2005 11:14:42)
|
Jutro mamice in nosečke in fiša, joj, kaj se dogaja Mini1? Boga. Upam, da je vse v redu in da bo kmal doma. Kakšna malomarnost od zdravnikov (al babic). :hudicek: Fiša, dost si napisala. :)-:)- Pa kako ti to rata, da še tv gledaš zraven? :)-:)- U, si pa uživala. Jaz bom mogla tud na kak izlet, če ne se mi bo po pravici povedano, utrgalo doma! :(:((:(( Skoz iste stene, vsakič si Zoja mal drugačen urnik zmisli, :kuza: teži, ker smo skoz doma, pa še Zojo ji ne pustim lizat, ... V glavnem za ****. Moj možek pa pride lepo iz službe, prelista časopis, si kej za malco naredi, potem popoldanski počitek, mal tv bul, pa pelje :kuza: na sprehod, pol pa na plesne (2x na teden), ... Se mu gode. Šele ko sem že čist živčna, ker ne vem zakaj ta mala joka, jo pa vzame, pa pocrtlja. :grrr: Pol me pa sprašuje zakaj sm slabe volje? :hudicek: A sm nesramna, če sem jezna na njega? Drugač me je pa dons Zoja tko lepo pogledala zjutraj, da sm se kr zjokala od sreče. :love::love::love: Ampak smeji se mi pa še ne. Sam sama seb se, al pa v spanju. :)-:)- Kdaj hodte kej spat? Jaz grem takoj, ko Zoja zaspi, da se tud sama mal naspim. (včasih že ob devetih - kot bi bla sama otrok :)-:)-) Tko, da kazka filma že nisem vidla od poroda. Joj, Spacey, to s hrano je kar zoprno. Eni pravijo naj ne komliciramo, pol pa bereš, da ta mala lahko dobi alergije... Pol pa nehaš jest. Čokolade ne smeš, pa oreščkov, pa svinjine in suhih salam (lahko pa kraški pršut). Punce, a lahko kuhano šunko? Pa agrumov ne smeš, grozdja in hrušk tud ne, stročnic in zelja ne, pa ne preveč mlečnih izdelkov. Več se pa ne spomnim. Fiši, a je za kej ta sanjska ženska? A se bosta una dva iz sanjski moški res poročila? :ups: Zdej pa grem mal jest, ker sm non stop lačna. :( Mejte se, pa pa Dolina&Zoja&:kuza:
|
|
|
|