|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolček za hranjenje
8.10.2008 13:50:58   
sussy
naša sončica je danes napolnila 4 mes.pa me zanima kakšne stolčke ste kupile.baje da se v ikei dobi fajn stolček za 15e.a ga kera ima?slikco prosim.ne vem kerga naj kupim.se še dojiva.kdaj ste začele dodajat?in kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 13:59:51   
Doll
Na začetku vedno prima pappa.Tist iz ikee mi ni fajn,ker je trd,previsok,otrok ne more sam zlest gor-dol itd.
Ko je že lepo samostojno jedel je dobil trip trap

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:03:11   
Lejči
stol iz ikee se imenuje Antilop in je super. Jaz sem z njim zelo zadovoljna in ga sedaj uporabljam že v drugo user posted image . Ga ne bi zamenjala za razne Prime Pappe ipd. Je pa fajn tudi Trip Trap, ampak za večje.

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:14:33   
koala
Ko sem jaz svojega sinka posadila v katerikoli stol ala prima papa je tulil kot da ga iz kože dajemo, zato je dobil takega visokega lesenega iz leclerca, ker je v njem na testu naravnost užival.
Tudi moj sinek je dojen, do 6. meseca sva se polno dojila, potem pa sva začela z korenčkovim sokom, pa jabolkom, hruško,........

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:25:23   
ajtak
ravno za tole prvo fazo med lezalnikom in triptrapom je antilop zakon!! Mi smo zelo zadovoljni in ga se vedno uporabljamo pri babici pa mamo ze 12kg...
pa za potovanja je fajn ker je majhen, pa se v pomivalcu se lahko pere... vsekakor priporocam!!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:29:38   
jana81
no mi smo pa kupili stolček od Jane, ki se kasneje razstavi v stolček in mizico, pa se super obnese...od 5 meseca sedi noter kot gospod.Pa še ful uživa in z veseljem sprejema moje nove okuse.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:30:14   
gajči
Mi imamo Tripp trappa, v njem je od kar samostojno sedi in je krasen. Pri babici ima pa Ikeinega Antilopa in mi je tudi všeč. Lahko ga vidiš na Ikeini strani.
Dodajat GH smo pa začeli pri 6m.

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 14:32:08   
Vilma
Kaj pa vem Sussy. Prima papa je 100 evrov dražji, ne verjamem, da tudi toliko boljši. Zame osebno je prima papa prevelik, podoben fotelju in ne stolu za hranjenje, motijo me tisti paščki za privezat, ker se umažejo in potem se ne da spucat, šivi ravno tako.
Po drugi strani je antilop poceni, lahko se ga briše, prenaša ker je lahek (mi ga vedno vzamemo na dopust), To da otrok ne more dol s stola je kvečjemu plus. Veliko otrok leze dol s prima pape, stoji, kar je v antilopu nemogoče! Zdaj je malo odvisno tudi od tega, a je otrok bolj živahen al mirne sorte. Edini minus ikeinega stolčka je ta, da se spotikaš ob noge stolčka. So tako čudno na široko namontirane, ampak to je verjetno zaradi fiksnosti.
Mi imamo doma še tistega lesenega, ki se lahko razstavi v mizico in stol psebej. Spet minus, ker je del stola iz blaga in je treba pucat.
Imamo pa še tistega chiccotovega, ki se namontira na mizo. Minus tega je, da se ne da namontirat na stekleno mizo in da ga ne moreš namontirat čisto k mizi. Razdalja med mizo in otrokom je prevelika, ko je otrok še majhen.
No te štiri stole jaz poznam, definitivno je v največji prednosti antilop.

(odgovor članu sussy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 17:52:40   
Naja30
Ne vem, o kakšnih fazah nekatere govorite, dejstvo je, da otrok dokler sam ne sedi, ne sodi v stol. Ne v prima papa, ne v katerega drugega. Ko samostojno sedi, lahko sedi pa tudi v antilopu. Če je premajhen, daš kakšno blazino spodaj in je. Mi imamo antilopa in brevija, v njima je začela sedet nekje pri 7m, ko je lepo sama sedela. Do takrat pa za hranjenje v ležalniku.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stolček za hranjenje
8.10.2008 18:00:31   
Februarka08
Jaz sem začela z GH pri 4.mes in takrat sem ji dajala v ležalniku, če sva ble pa zunaj pa v vozičku... potem sem kupla Antilopo in sem z njo zelo zadovoljnauser posted image za ta denar je user posted image samo sem vedela, da bo antilopa samo za ˝varstvo˝  ko bo šla npr. v sp. štuk k tašči. Sedaj je stara malo čez 7 mes. in že kakšen mesec uporabljamo Brevi Slex in smo zelo zadovoljniuser posted image sicer je drag, ampak ga bomo imeli za dolgo časa, ker tudi odrasla oseba pač lahko sedi goruser posted image

Začeli sva pa najprej z korenčkovim sokom, potem kuhanim korenjem, krompirjem, bučkami, jabolkom, hruško, banano, itd...


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: stolček za hranjenje
10.10.2008 17:00:05   
martita
antilop je super. najprej sem ga kupila kao za k noni, pa sem precej hitro poštekala, da bo treba it iskat še enega za domov. zdej imamo 2, super se čistita, fajn se zložita....mi smo ga nesli tudi na morje, sicer ne vem kako bi tam jedli ne da bi posvinjali lupinico/voziček.

glede na ceno ga ni stola, ki bi ga premagal! user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: stolček za hranjenje
10.10.2008 20:59:56   
katra55
Na začetku sem jo hranila kar v ležalniku, ko pa je začela sama sedeti pa sem jo dala v Trip trap stolček.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: stolček za hranjenje
10.10.2008 22:09:28   
hokejistka
Mi imamo Antilopa in triptrapa. user posted image je stara 9m. Bolje sedi v antilopu, zato je triptrap rabljem zaenkrat samo pri obeh babicah. Meni je antilop zakon user posted image . V antilopu je od 6m dalje, ko smo tudi pričeli z uvajanjem Gh.

Poglavitni izbor za nakup mi je predvsem enostavno čiščenje- imej v mislih, da moraš stolček očistit temeljito najmanj trikrat dnevno, saj ga  user posted image zelo umaže. Antilop je super za čišenje- lahko ga daš v pomivalni stroj. Triptrap pa tudi samo obrišeš.

Svakinja je imela primapapa in je user posted image dobro sedel noter- ampak čiščenje user posted image . Je enkrat stolček čisto pobruhal in je bilo res komplicirano vse pregibe sčistit.

lp

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 12:17:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: stolček za hranjenje
11.10.2008 13:33:22   
Šaki
ko je samostojno sedel v šel v tri-trap

in je zame najboljši na svetu.ga ne zamenjam.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: stolček za hranjenje
11.10.2008 21:21:22   
sonchek
Antilop je meni zakon...vse tisto kar so prehodnice napisale drži...pa še res poceni je...in naša je zelo zadovoljna v njem..
Dočim se mi je pa v trip trapu enkrat tako zaskukala naokoli z eno nogico  in nekako potisnila nogico v špranjo na hrbtni strani user posted image user posted image user posted image  da smo ji komaj vn spravil..smo mogli sedežni del vn snet...user posted image

od takrat sem še bolj za ikejin stolček...

Druge pa itak na žalost ne poznam...
Začeli smo s GH pri 5,5m...z rižolinotom...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: stolček za hranjenje
12.10.2008 14:32:00   
Pikapolonica_
Kupili smo najprej TRIPTRAP. pa z blazinco pa mal boljšega, pa smo bli en dva tri ob par € preko stotke. Pa nam fino sedaj v kleti počiva, ves prašen verjetnouser posted image Prav načrtno sem se zapeljala do Ikee in kupila tegale Antilopa. Stolček je grd za ****user posted image user posted image , no, vsaj sprva mi je bil, samo ko sem pa videla, kako fino se ščisti, CELO V POMIVALCU!!!, pa da idealno paše tudi k mizi, pa še rdeče barve se da dobituser posted image
Ikea Antilop je zakon. Poleg tega je tudi veliko bolj priporočljiv od vseh ostalih oblazinjenih stolčkov ala primma papa, tiste, ki ste kdaj obiskale razvojno ambulanto, tako ali tako veste, da tile oblazinjeni stoli so eno pravo sranje za pravilen otrokov razvoj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Babičin napitek za boljšo odpornost
Včasih ni bilo na voljo toliko različnih prehranskih dodatkov za večjo odpornost otrok, so pa naše babice poznale marsik...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?