Vilma -> RE: stolček za hranjenje (8.10.2008 14:32:08)
|
Kaj pa vem Sussy. Prima papa je 100 evrov dražji, ne verjamem, da tudi toliko boljši. Zame osebno je prima papa prevelik, podoben fotelju in ne stolu za hranjenje, motijo me tisti paščki za privezat, ker se umažejo in potem se ne da spucat, šivi ravno tako. Po drugi strani je antilop poceni, lahko se ga briše, prenaša ker je lahek (mi ga vedno vzamemo na dopust), To da otrok ne more dol s stola je kvečjemu plus. Veliko otrok leze dol s prima pape, stoji, kar je v antilopu nemogoče! Zdaj je malo odvisno tudi od tega, a je otrok bolj živahen al mirne sorte. Edini minus ikeinega stolčka je ta, da se spotikaš ob noge stolčka. So tako čudno na široko namontirane, ampak to je verjetno zaradi fiksnosti. Mi imamo doma še tistega lesenega, ki se lahko razstavi v mizico in stol psebej. Spet minus, ker je del stola iz blaga in je treba pucat. Imamo pa še tistega chiccotovega, ki se namontira na mizo. Minus tega je, da se ne da namontirat na stekleno mizo in da ga ne moreš namontirat čisto k mizi. Razdalja med mizo in otrokom je prevelika, ko je otrok še majhen. No te štiri stole jaz poznam, definitivno je v največji prednosti antilop.
|
|
|
|