Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS 8.10.2008 13:20:10
|
|
|
|
tinamina
|
Šefica ti mora sestaviti aneks k osnovni pogodbi v katerem navede da pač greš na krajši delovni čas in obdobje za koliko časa boš tako delala, ti šefici napišeš samo obvestilo kdaj ga boš nastopila, stiskaš si obrazec za csd, ga imaš na internetu, in ta izpolnjen zahtevek in aneks predložiš csd-ju in to je vse.Krajši del. čas je tvoja pravica, zato ne rabiš prošnje pisat, delodajalca zgolj obvestiš. Upam da sem ti pomagala,lp
|
|
|
|
RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS 8.10.2008 18:43:25
|
|
|
|
marty5
|
Sem ti poslala na ZS primer vloge, ki sem jo jaz uporabila. Namenoma sem jo naslavilo kot "vloga" in ne prošnja, ker ti dejansko delodajalec to mora omogočit. Upam, da ti bo kaj pomagalo.
< Sporočilo je popravil marty5 -- 8.10.2008 18:45:38 >
|
|
RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS 19.10.2008 20:49:44
|
|
|
|
Caia
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Sem ti poslala na ZS primer vloge, ki sem jo jaz uporabila. Namenoma sem jo naslavilo kot "vloga" in ne prošnja, ker ti dejansko delodajalec to mora omogočit. Upam, da ti bo kaj pomagalo. hej, lahko tudi meni pošlješ primer. Moram še ta teden oddati v službi, pa ne vem kako naj oblikujem, Hvala.
|
|
|
|
RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS 22.10.2008 12:00:15
|
|
|
|
piškotika
|
Tudi jaz bi prosila, če mi lahko katera pošlje vzorec prošnje za skrajšan delovni čas. Lepo prosim, saj nimam časa brskat po zakonih (oba otroka in jaz smo zboleli), prošnjo pa moram oddati še ta teden. HVALA
|
|
|
|
RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS 26.10.2008 13:20:00
|
|
|
|
petrcamg
|
marty 5, tudi jaz bi te prosila, če mi lahko na ZS pošlješ vlogo.. Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?